Wednesday, September 9, 2015

Words do cut deep.

!!!!

Embedded image permalink

Entah lah. Seriously. Sem ni sumpah banyak menelan betapa pahitnya realiti kali ni eee.
Sedih lah. Susah tau dapat kawan yang cakap lepas.

Memang bagus cakap lepas tapi....


Words do cut deep.
Sakit tau.
Dah lah suara tu membingitkan telinga. 
Awak suka jerit. Awak suka mencarut :(


Tahu lah kita ni jahil. Tak sekolah agama tak hafal banyak surah mcm awak.
Tapi jangan lah tegur centu sekali.
Tegur lah elok elok.
Udah udah ler judge artis ni betul artis ni salah amboi.

Remember only God can judge yaa ~

Some cons of entering university is that......
Semua ada kepala sendiri. Semua ada point sendiri.
Tapi susah lah hidup kalau awk sorang je yang betul dalam everything.
Phew.

Ok! Mind your words then ok toodles.

And yes, im homesick ahahah!
Bukan sebab rindu rumah.
Sebab sini tak best. So penawar nya ialah dengan GOING BACK HOOOME!
wuuuu~

Dapat lupa segala kepahitan dekat sini ehe.

ok ni muka kepayahan haha


You, with your words like knives
And swords and weapons that you use against me
You have knocked me off my feet again
Got me feeling like a nothing
You, with your voice like nails on a chalkboard
Calling me out when I'm wounded


Why u gotta be so mean????????

~ Taylor Swift, Mean.

12 comments:

  1. persetankan ckp2 org ni. suka buat org down je. eh muka makin flawless. haha

    ReplyDelete
  2. Don't be sad, qila. Smile? :)

    ReplyDelete
  3. alah biasalah tu kan. kat U ni mecam2 jenis manusia ada, biar je dia nak dgn cara dia. seelok-eloknya kite ni jauhkan diri daripada org tu supaya tak menyeksakan jiwa. eh qila lookin' fabulous la :p

    ReplyDelete
  4. Kuatkan hati ya, Qila.

    ReplyDelete
  5. Biasa la orang macam tu. kalau rasa malas dengar bagi jela sebijik. biar penusuk je jantung dia tu haha. lepasnie dia senyap la tu. tak bertemu buku dgn ruas lagi yee.. sabo ye alololoo

    ReplyDelete
  6. Biasa la tu..nnti da last2 itu jugk yg diingtnya..

    ReplyDelete
  7. sabar ye qila, memang zaman u nie kita jumpa macam2 jenis orang. :D

    ReplyDelete
  8. ehh.. uia gombak ea? kos ape? mahallah mne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes!! econs! :D hhee cfs lagi ni so duduk maryam uhuhuhu

      Delete
  9. sabar ye qila... biasalah mulut orang mmg xboleh nk tutup... sabar jela kuncinya..

    ReplyDelete
  10. bertabahlah wahai sahabat...Allah mengujimu agar engkau jd seorg wanita yg kuat dan tabah!Aqilah kuatttttt!

    ReplyDelete
  11. Susah kan jumpa orang camni? Kak Nad pun tak suka sangat kalau orang cakap kuat :B Amboiii, happy sangat tu dapat balik rumah hahaha.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!