Thursday, September 10, 2015

How I celebrate my birthday hiuhiu

Hi dah SEBULAN dah birthday qila on 10th August hihu!
So this is how i celebrated my birthday~
Got two cakes from my beloved umiiii eeeee syg umi gegila
 n beloved bffl (thank you Nafisah Anis Ilyana!)



Ok NI BEST PART SEBAB...
Finally i got my baeeeeeeeee-max haha baymax!
Yasssssss hihihihi qila bebel dkt umi sebab tak de pun teddy bear!!!
Orang lain ada pakwe bagi teddy bear! Kakngah takde pun T_T
Nak beli baymax ples umi hihihihi
Tetiba haritu nk gi beli baymax guna duit sendiri umi hulur duit cakap tu hadiah dari umi n abah wuhuw!!!!!!!!! im the happiest girl ok huhu

Since everyone is asking the same question ;
QILA BELI BAYMAX 64CM TU DKT TIME SQUARE! :D
LEVEL TAK INGAT HEHE TAPI DKT TEMPAT MAKAN TU.
huhu.



bonding time weee~



So thats all from me ok bai hahahhaha




Hihihihi sukahati dia je asal nak mamam susu dia je nak baring atas tangan baymax saya hiuhiu sabau jelah dpt adik angkat ceni hiks.

19 comments:

  1. moga bertambahnya umur,kasih sayang allah terhadapmu jua bertambah ....happy birthdayyyy budak tua..hoohoooh...salam kenal btw ^^

    ReplyDelete
  2. Happy Belated Birthday. Suka orang tu dapat Baymax :D

    ReplyDelete
  3. untonggla dapat baymax. hehe. happy belated birthday! :)

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat baymax! comel gegilaaa! >< yeayy finally qila turn 19! semoga sihat walafiat :D

    ReplyDelete
  5. Comelll nye baymax. Baymax je, qila tak. Okay tipu. Qila lagi comel. Hehehehe

    ReplyDelete
  6. Happy Belated Birthay Qilah. Sebulan kemudian ehh baru di up entri birthday. Hahaha. Nak baymax satuu :p

    ReplyDelete
  7. Nak Baymaxxx boleh takkk? v.v Hihihik.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum qila.. lama akak tak singgah sini.. happy belated birthday.. semoga dipanjangkan usia dan dirahmati oleh Allah swt selalu..

    ReplyDelete
  9. Untunglah dapat baeeeeeee max yang comel tu! hahahaha. Happy belated birthday, Qila :)

    ReplyDelete
  10. Happy belated beday sayang..... Hehehehe
    Mesti happy gegillew kan dapat baeeeeeeeeeeeeeeee max tuu !? Hahaha :D
    Comel jer dia :)

    ReplyDelete
  11. happy birthday yaaa. :D
    bestnya dapat baymax. XD
    moga happy2 selalu qila :)

    ReplyDelete
  12. untung laaa...kita tak mampu nak bg hadiah kat awokk :(

    ReplyDelete
  13. happy belated bday dear :)

    ReplyDelete
  14. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  15. smoga sentiasa dibawah redha Illahi...

    ReplyDelete
  16. happy belated befday qila omeyyyy!! <3

    ReplyDelete
  17. Happy birthday maaf sebab lambat wish, wah dapat dua kek dan patung baymax yang comel :-)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!