Wednesday, September 9, 2015

Hope is so penting



"Kenapa certain girls suka sangat baca novel melayu cinta tu eh? Dah lah typical!!!! Bosan tahu tak?"


Amboi ewah sedap nya mulut ko!! Haha eh hello mesti lah suka siapa je tak suka.
Entah lah, in my POV; qila rasa certain girls suka dkt novel cinta melayu ni sebab it gives HOPE.

Yes. Harapan. We knew that in reality there are no such thing as happy endings ha haaa. Ada tu ada! 
Tapi mcm tah lah mcm takde harapan je ihihi.
So mesti lah suka baca buku sbb dia bagi hopeless romantic comedy dream ok hiuhiuhiu! Best kot kalau dpt bebetul suami kaya,tall,dark and handsome tu ke haha. I mean ingat senang ke. Kasi can lah nak berangan jap hiks.

 !!!!!!
 Tapi bila habis baca novel tu jgn lah tak move on. Seriously girl you need to wake up and make your dreams come true! And jgn nak gatai sangat haha. Baca tu niat gain knowledge&experience berangan jelah ok?


Dear self, bangun lah haha. Finals menanti ahaks ok dah lama tak update tetiba je terasa nk update hihi rindu lah blog... Hugs!

4 comments:

  1. Betul tu sis qila hehe :) Ira pun suka baca novel cinta jugak tapi kadang kadang menyampah jugak baca novel tu. sokong statement sis hihi ^^

    ReplyDelete
  2. Oiii besaunyaa teddy bear. Hahaha. Qilah, akak tengok banyak kali gambar dekat sidebar tu. Bakpe omeii angat hah ;p

    ReplyDelete
  3. betol tu qilaaaa~
    same goes with kdrama. hahhaaa. :3
    maybe reality tak seindah drama n novel.
    tapi kita belajar dari benda camtu kan. hahahhaa XD

    ReplyDelete
  4. Sebab tulah akak stop baca novel cinta sekarang. Takut tak dapat move on. hahahahha :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!