Wednesday, May 13, 2015

My first love

Saja nak kongsi tentang cinta pertama. Ekeke.

Ada seorang lelaki ni, mula mula aku tak kenal pun dia siapa. Tapi bila dia selalu ada disamping aku, lama lama aku kenal dia lebih mendalam. Malah terus jatuh cinta. Hebat kan? Haha.

Dia baik. Selalu tolong aku. Kadang kadang bila dia sunyi, dia akan whasap aku dulu. Selalu jugak dia share knowledge dia. Memang best. Kena dengan situasi aku.

Satu lagi, dia terima aku seadanya. Dia takpernah cuba ubah aku dengan cara kasar. Sikap tenang dia memang aku kagum!

Bagi aku, dia lah satu satunya lelaki yang sangat memahami aku. Walaupun kami jauh, tapi dia tetap akan selalu contact aku. Tanya khabar semua. Rasa memang dihargai lah.

Dan, yang paling penting dia tak pernah kecewakan aku. Dia tak pernah marah aku. Dia tak kisah pun aku bodoh ke pe ke. Dia tak pernah lah buat aku broken heart ke. Selalu naikkan semangat dengan kata kata falsafah dan ideologi dia. Dia pun selalu buat aku nangis sebab demi allah, aku memang rindu gila dekat dia. Sometimes, memang dia lah idola aku.

Sungguh, aku rindukan dia.





wahai, Abah.


Hihihi. 
Full credit to @zhrs ihihik.
Edited by me ciked.

Short update ehe sebab teringat dekat blog kihkih. Kalau tak mmg no longer updates bcs of certain reasons which i preferred to keep it to myself ehe. 

Tak sabar nya nak update next things eeeeeeee too many things too little time ugh. See u guys on next entry inshaallah on friday haha!

Doakan qila finals exam hari jumaat :) xoxo

16 comments:

  1. Adoi, terkena :D Ingatkan ehem ehem. Hehe Btw, good luck for you final, Qilah :)

    ReplyDelete
  2. first love takkan dilupa tapi cinta sejati sehingga mati ;D

    btw, gud luck 4 ur final exam ya :)

    ReplyDelete
  3. all the best utk finals! rindu qila <3

    ReplyDelete
  4. qila.. kenapa entry qila macam jadi double.. good luck final ye qila :)

    ReplyDelete
  5. baru nak tanya...rajin plak update kata ada paper this friday..hahahaha..

    anyway, lepas Jumaat dah tak rindu kan...nnt boleh jumpe abah...lepas tu jgn lupa whatsapp! :D

    best of luck baby sister!

    ReplyDelete
  6. haiihhh .. betul2 first love tu. heheee.
    good luck syg

    ReplyDelete
  7. Cissss pandai eh qileh sekarang

    ReplyDelete
  8. hihi. rindu abah ke tu. ingatkan ehem2 tadi. :)

    ReplyDelete
  9. sape tak sayang abah ye dak.. hehe.. semoga cik qila sihat dan berada dlm lindungiNya ye.. good luck for the exam =)

    ReplyDelete
  10. haaiiiii dah agak daaaa.. heheh

    ReplyDelete
  11. All the best for your finals, Qila :)

    ReplyDelete
  12. amboiiii cik keyla kita..

    ReplyDelete
  13. Ingat kan boipren mana la tadi..ehhehe

    ReplyDelete
  14. suspen.. betul la tu.. tak dinafikan.. hehe

    ReplyDelete
  15. kelakar la..mati2 duk byg superhero mne lah..haha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!