Wednesday, May 27, 2015

Big Bad Wolf Box Sale 2015

Big Bad Wolf Banner

Ehem ehem. Jumaat ni 29 May kan?
Ihihihi yayayayy box sale!


Aiyoh kita ke MINES 2!!! wihihihi
Tazzzabar~~~~~
#BBWBoxSaleKL

10 comments:

  1. Hajat nak pergi tak tahu lah jadi ke tak. hahah

    ReplyDelete
  2. bawak duit banyak..:)

    Aqilah..minggu lepas akak terbaca kata sekarang dah tak boleh iklankan 8share dengan cara link kan dekat atas tu..kalau buat macam tu 8share tak bayar...cer tengok kat blog surialekatlekit.tengok dia shre cemana iklan tu.

    ReplyDelete
  3. BBW tahun ni akak tak beli apa2 pun.. selamat memborong qileh ;)

    ReplyDelete
  4. saya pegi yang kat JB! tapi tak best sebb tak sediakan kotak macam ni..last year pegi BBW The Mines mmg borong gila-gila...



    Singgah Blogwalking....:)

    jemput baca entri tentang masalah "wanita"
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/hilangkan-keputihan-dengan-alfalfa.html

    ReplyDelete
  5. memang dah lama berangan nk pergi dr tahun lepas since nampak kak qila punya entry. tp tp tak berkesempatan :'(

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!