Monday, March 9, 2015

that kind of feeling. omg.

"tell the class a little about yourself"



ahahahaha. I FEEL LIKE DOING THIS!!!
EVERY SINGLE TIME TAU UGH.
KENAPA EH HAHAHAHAHAH

paham tak perasaan tu eeei benci benci nape ah self esteem ni mengada ngada haih


P/s : doakan qila exam Thinking Skills petang ni T_T

11 comments:

  1. tak suka perkenalkan diri sendiri, sebab orang akan pandang kita dengan weird dan kebanyakkannya tak tumpukan perhatian pada kita T_T

    ReplyDelete
  2. good luck!!! all the best :)

    ReplyDelete
  3. qilahh boleh buat punyaaa. chaiyok chaiyok !

    ReplyDelete
  4. selamat maju jaya dalam exam

    ReplyDelete
  5. hahahahah pemalu sangat pun takleh dikk.. nanti nak keje susah.. so practice kan dari awal jadi muke tak malu mcm akak hahahahahaha

    ReplyDelete
  6. good luck Qila...all the best yer

    ReplyDelete
  7. all the best yaa Aqilah Azmi..

    ReplyDelete
  8. Hahaha, iday kalau ada aktvt kat uni ke, sekolah ke, baru masuk kerja. paling tak suka part kenalkan diri tu. Hahaha

    ReplyDelete
  9. Samalah. Tak suka sangat kalau kena perkenalkan diri sendiri.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!