Wednesday, February 4, 2015

Wordless Wed - One fine day nanti



Ya allah. Nanti kalau lah qila kaya/ qila single mingle nanti ke kan cewah haha memang nak bela banyak banyak cemni lah eeee kenapa semua omey sangat ni ya allah T_T

hihi. tapi tang nak buang tahik tu je lah yg parok.
yg lain so far senang je kan nak jaga kucing hiks.

tapi seriously, im addicted to cats hehe. imma catlover huhi.

31 comments:

  1. Wuuuuu pencinta kucing ni.

    ReplyDelete
  2. untung la suka kucing! hahahaha

    ReplyDelete
  3. Kihkihkih kalau kucing macam ni kena bawak pergi klinik haiwan. Dah la bulu dia kembang, hidung penyek. Comel sangat :D

    ReplyDelete
  4. cutenya! bahagia betul taylor swift tu diselubungi dgn kucing2!

    ReplyDelete
  5. amboii dia..byk bukan men..hehe..adik boleh geng dengan kakak akk la..byk gila kat rumah dia..bpe belas tah..pening tgk

    ReplyDelete
  6. nak jugak banyak acaniiiii. tp tahik dia la yang tak bestttttt.

    ReplyDelete
  7. Tudiaa. Jenuh nk jaga. Haha. :p

    ReplyDelete
  8. xsggup rasanya bela kucing byk ni..hehe

    P/S : Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  9. Adeh ..cik akak mampu tengok dari jauh je..kiki

    ReplyDelete
  10. yess ini syurgaa namanyaa kalau keliling dengan kucing haha love it too :)

    ReplyDelete
  11. argghh bestnya kalau dapat cmni.. buat golek2..hehe

    ReplyDelete
  12. amboi,banyaknye kucing..haha

    ReplyDelete
  13. banyaknye.. gebu2 pulak tu...

    ReplyDelete
  14. suker kucing gak...hehehheh

    ReplyDelete
  15. wuishh dia ni. peternak kucing betul. btw,, hai qila ^^

    ReplyDelete
  16. Nak kucing juga macam ni :D

    ReplyDelete
  17. seekor nak jaga pun tak menang tangan dahh T___T tp sy memang suka gile ngan kucing :D

    ReplyDelete
  18. Bela kucing ni memang seronok. Tapi bila dah banyak sangat, nak buang dia punya najis tu yang malas sikit. Kena pulak kalau kucing jantan tu, asyik nak 'tanda sempadan' kat dinding je kerjanya.

    ReplyDelete
  19. Moga impian qieh jadi kenyataan. Amin!! Banyak sangat tu, akak pun tak larat..hahaha

    ReplyDelete
  20. kita ada kucing angkat ja.ahahaha.. kucing belakang rumah ja pung,cuma bg makan ja,mandi pandai2 la dia mcm mana..lol.. abah xbagi bela..! T__T
    lagipun kta mmg jenis rajin ikut mood..hahaha.. mmg kalau tak terurus nanti habis bersepah taik..

    ReplyDelete
  21. nama kucing saya abush =)
    qila, saya tag awak utk liebster award, sudilah menjawab =)

    ReplyDelete
  22. haa hana pun catlover. :)

    ReplyDelete

  23. Salam Ukhwah, Tahniah, Anda adalah salah seorang pemenang Segmen GA Mycherita, minta hantar detail anda kepada saya ye.. Ini Link nya..>>> Pemenang Segmen Giveaway MyCherita

    ReplyDelete
  24. Datanglah ke rumah Ayuni untuk bermain dengan kucing-kucing Ayuni nanti ^_^

    ReplyDelete
  25. mama suka main.. bela dan nak dekat-dekat dgn dorang memang tak lahhh...

    ReplyDelete
  26. omgggggg!!! nak jugak macam niiii!

    ReplyDelete
  27. Sis pun sukaaaa kucen. hiks.

    ReplyDelete
  28. sepppp sikit!! kita sama :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!