Saturday, February 21, 2015

Tips Detect Someone tu Fall in Love! Hiks

Hahahaha! Best sangat class dgn Sir Shams pagi tadi hee. Cam biasa {Thinking Skills kan hiks}

"Ok class, how do you know if your friend is in love?"

LOVE?
IN LOVE?
Awwww hahahaha aku suka betul kalau sir shams cerita pasal ni hiks. Ok cuba kita perati kawan kita tu hiks. How do you know if that someone fall in love?

Well basically they always lean on each other. Berdiri pun berhadapan pastu macam malu malu meow ofcs kihkih. And then suara pun alahai slow je kahkah sweet je gitewww~

1- Voice change 
Studies have shown that men tend to lower their voices when they talk to someone they love or are attracted to, while women may raise the tone of their voices

2 - Mata 
Mata bila kita senyum tu mcm ada garisan baru tau hewhew. Macam sepet semacam je mata kita piwit piwit~

And our pupil dia membesar kahkah walaupun cahaya masatu mencukupi hiks.

Haa mcm mata anime gitewww. Kira shining bright like a diamond kahkah.

3 - Bibir 
Bibir atas lagi banyak wrinkles dari bibir bawah sebab kita banyak senyum :)))) hikhik.
Bibir bawah akan banyak wrinkles kalau kita frowning :( ha gitu

 4- Blushing
 
 haaaa ni mmg gotcha!!! kantoi tau kalau kita over blushing depan crush/pakwe kahkah nampak sangat dah fall in love tewwww. Blood flow yang kita takboleh control tu aww even darker skin pun nampak tau kalau dia blushing ihihihiks!

5 - Genuine smile
Oh ni memang tak mampu sorok kan sebab senyuman tu lah paling manis sekali aw aw!

Ok tu jelah kalau nak detect kalau org tu fall in love.
Sir cakap, kalau ada someone yang berperangai cemni dengan kita ;

boleh ah cakap........

AWAK SUKA KITA EH?

kihkihkih. Comel je Sir tu hahaha.

P/s: Saja je lah. Dont worry qila tak fall in love hahahahah

13 comments:

  1. Amboi2 kak qila.. Seronok betul dia. Ya la tu tak fall in love. Belum jumpa lagi orangnya, nanti bila dah jumpa haa terus ada symptom2 di atas. Hikhikhik! XD

    ReplyDelete
  2. hahaha serious? tak pernah tau pun. :p
    klik nuff sekali ^^

    ReplyDelete
  3. kah3.. free lesson in learning more about love.. pasni boleh praktis! ^_^

    ReplyDelete
  4. ahahahaha tersengih2 akak baca entri ni keyyyy omaigod ahahahaha
    nak try laa nti tengok anak mata tu membesar ke tidookkk ahahaha..mcam berani je pun haa nak tenung mata >.<

    ReplyDelete
  5. Hai qila, senyum lebar akak baca entri ni :)

    ReplyDelete
  6. awok suko kat sapo ni dik...hmmm..hmmm...hmmm...? #curious

    ReplyDelete
  7. yang numb 4 tu Sha baca pon dah blushing...opppssssss ^_^

    ReplyDelete
  8. wuu . nice sharing sis. haha, lepas ni kena try kawal semua ni bila jumpa crush . hiks

    ReplyDelete
  9. awak awakk suka kite eh ? :p

    ReplyDelete
  10. wewit. OMG.
    nanti dah detect sapa fallin love with BV. wakakaka.
    nak tenung mata orang pun tak berani. T^T

    ReplyDelete
  11. ................................. I showed all the symptoms back then.....................kbye

    ReplyDelete
  12. Comelnya la. Setakat ni akak baru perasan bab mata je bila nak detect orang yang tengah bercinta ni.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!