Tuesday, February 3, 2015

The Last: Naruto the Movie

Best! That is one word yg describe this famous anime hihi. The perfect love story for anime lah! Hahahah i just cant get over it ish. The Last Movie Naruto tu ha sedih sweet best gila semua bercampur ish that movie gave me sooo many feelings hakhak.


Best gila lah jugak hihihi. Sebab qila tak follow up langsung naruto ni. Just hafal some of em sebab main game dkt PS2 dulu hihihi.
  • Hyuuga Hinata is kidnapped by the alien Ootsutsuki Toneri, and a disheartened Uzumaki Naruto must put himself together to save his new found love, and their budding romance. Naruto's abilities are put to the test when he loses his most powerful form - the Sage of Six Paths cloak.
    Written by Silver Wind
  • Two years after the events of the Fourth Great Ninja War, the moon that Hagoromo Otsutsuki created long ago to seal away the Gedo Statue begins to descend towards the world, threatening to become a meteor that would destroy everything on impact. Amidst this crisis, a direct descendant of Kaguya Otsutsuki named Toneri Otsutsuki attempts to kidnap Hinata Hyuga but ends up abducting her younger sister Hanabi. Naruto and his allies now mount a rescue mission before finding themselves embroiled in a final battle to decide the fate of everything.

Mmg perfect ending. Terbaik ah! Huhu. Worth tengok hehe.
Qila punya lah tunggu tau GSC Nu Sentral punya opening hihi.
Sebab Naruto ada dekat GSC je tau hehe.

best! I love it! Sayang betul Klips taknak kasi qila free tickets ahaha.

And thanks to Kaka & Tehah my beloved coursemate yang semangat gila mau tengok Naruto heeee~ Qila dah takut dah takut tertidoq dalam wayang sebab im afraid that i wont understand anything but best lah sbb ada basic sikit hiks.

Biadap eh siapa yg jadi spoiler tu dkt Twitter hihi.
Oh for the rating qila bagi 9/10 sebab entah lah. Mmg qila suka hihi.
Some ppl gave it only 7 but nahhhh imma give it 9/10!!!!! Sweet hheeh.
Download Film The Last: Naruto the Movie Subtitle Indonesia
P/s: Sekarang qila tengah duk melayan Naruto Episode yang roommate qila download kikiki. Fall in love pulak dgn Naruto lepas tengok Last Movie ni hiks.

Oh ya, pastu tak lawak eh sempat lagi kitorang gi Masjid Jamek kikiki.
Baik lah akak jual spec tu HHAHAHAHHAHAH EEEEE malu gila oi duk batak try almost 3 specs hahahahahahaha pastu mintak akak tu tangkap kan pulak tu HAHAHAHAH pastu?!??
TAK BELI PULAK TU HAHAHHAAAHAHAH
Kak, later ill come n buy it ok??!?!? hiks




eh eh mesti lah kita grab 3 wide shawl kikiki habis dah duit dlm purse. Balik dgn perasaan nangis tapi air mata ta mampooo nak keluar hiks.

11 comments:

  1. tak tengok lagi filem tu.. tapi mmg layan naruto x pernah miss dari dulu sampai sekarang...

    ReplyDelete
  2. oihhh jelly. banyak lagi tak tengok movie movie baru ni sobss. sedih jadi orang busy :(
    pehhh dah macam model sunglasses. hahaha :P

    ReplyDelete
  3. kalau ajk adik cik fafa tgk naruto mesti dia suka ni. Tapi kak dia pkak tak minat. Hehe.
    Kemain shopping. Mai la pos sehelai wide shawl tu. Hehe

    ReplyDelete
  4. Naruto..eh..kartun kan..cik akak tak minat kartun..hihi..

    ReplyDelete
  5. haritu memang nak tengok naruto dah dua kali pergi tapi sold out :'( Last2 kali kedua tengok project almanac haha

    ReplyDelete
  6. Sakannyaaaa. Seronok tengok :D

    ReplyDelete
  7. pelikla asal smua orang suka naruto? hahaha.. dlu classmate slalu cerita tp kita buat bodoh..sbb mmg xminat.. lol

    ReplyDelete
  8. dulu minat la tgk anime tapi tak pernah langsung terasa nak tgk naruto. hehe. nasib baik lah cik abg tak ajak tgk movie ni kalau tak mmg tak tau apa lah jawabnya kot. hehehe

    ReplyDelete
  9. thnaks for the info..tak tau pula naruto ada movie

    ReplyDelete
  10. Ada org cakap ni bukan last movie dia, huhu. ops spoiler plak, haha, Anas x tgok lg.

    ReplyDelete
  11. haaa, xpenah tgok cte ni. huhu

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!