Friday, February 27, 2015

Matlamat utama

"Ayat semangat aku. Tertampang di meja studi. Untuk selalu mengingatkan bahawa hidup dan matiku hanya kerana Allah.
Matlamat utama kita, kan? Mencari redha Illahi."


21 comments:

  1. Alhamdulillah... chayok3 !!

    ReplyDelete
  2. setuju qilahh. kita pun suka tampal ayat ayat gini untuk motivasi diri ^^

    ReplyDelete
  3. Semuanya kerana Allah, insyaAllah :))

    ReplyDelete
  4. betol2. kerana ALLAH, bersabarlah :)

    ReplyDelete
  5. betulll... buat apapun kerana Allah dear.. in shaa Allah segalanya dipermudahkan.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah :) TQ qilla mengingatkan akak jugak :)

    ReplyDelete
  7. nak tampal depan meja studi jugak la..
    boleh train diri jadi penyabar.. hihi..

    ReplyDelete
  8. chaoiyok qila...kalau ade ape2 akk ade kat sini tauuuu :)

    ReplyDelete
  9. Ayat-ayat positif mcm ni lah yg kita nak supaya diri sentiasa bermotivasi :)
    Keep up the spirit. Go go go ^^

    ReplyDelete
  10. Ayat-ayat macam ni la yg kita nak supaya diri sentiasa bermotivasi :)
    Keep up the spirit. Go go go ^^

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum wbk...
    bagus idea letak kat meja... jadi peringatan...
    Doakan agar sentiasa diberi hidayah oleh Allah SWT... sama-sama ya :)

    ReplyDelete
  12. Yup matlamat kita..

    Salam,

    Jom review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah... InshaaAllah... :D cik QIla

    ReplyDelete
  14. nice.. akak nak tampal jugak la ayat ni..

    ReplyDelete
  15. terima kasih mengingatkan ... benarlah . segalanya hanya kerana Allah .

    ReplyDelete
  16. Ingat Allah, semua akan mudah. In shaa Allah. :)

    ReplyDelete
  17. Gudluckkkkkkkkkkkkkkk untuk kita semua =) Ya, bersabarlah selalu.

    ReplyDelete
  18. betul tu ..Buat apa pun kerana Allah.. semuanya akan dipermudahkan..

    ReplyDelete
  19. time study pun ada ujian.. dh keje ni pun ada ujian gak. heheh

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!