Thursday, February 12, 2015

Happy Chinese New Year in advance?

hahahah. Ok this is just the sequel from my prev post yang gi tengok The Last Movie Naruto tu ha sedih sweet best gila semua bercampur ish that movie gave me sooo many feelings hakhak.

Ok dah stop that so many feelings haha. Sekarang feeling happy gila je sebab cuti seminggu wuhu!
Tapi boleh nangis sebab/!???!?!
HOME WORK BANYAK WUHUW!

So we went to Nu Sentral and the chinese new year preparation is sooo beautiful ish
mmg traditional punya concept and of course lah bergambor kikiki.
Tehah & Kaka is soooo my frienemies! And i love them hahahaha



Kaka, seriously it is not funny.
Sedih ok qila gi beli tiket tunggu sorang sorang hiks
Kuraja oh diorang tinggal je qila sorang sorang hahahahah TT_TT

Ok sangat cantik ok this kind of pameran tradisional or somewhat dekat NuSentral hee~




Tapi sayang betul takde tangkap gambar dkt dalam hmph kedekut betul hahaha
But still.
happy holiday semua kahkah.
Im soooooo happy bcs this means that my midsem break starts tomoorroww wuhuuuuw~

Qila cuti seminggu kira midsem break + midterm study week gituh.
Tapi tulah. Mmg kena nangis sbb banyak homeworks and group project lah assignments lah presentation lah waduh. Mmg sem ni kena struggle gegila ah.
Next sem may allah ease lil bit more hhe.

Selamat bercuti sisters & brothers uia! hiks

14 comments:

  1. ok comey sangat model dengan pokok bunga tuu. hehehe ^^
    Selamat bercuti seminggu qilahh :D

    ReplyDelete
  2. Tak pernah jejak kaki kat situ lagi. .

    ReplyDelete
  3. best nye outing ngn kawan2. nak outing jgk. T^T

    ReplyDelete
  4. Pergi buat homework , jangan jalan jalan je. Hahahaha.

    p.s : padan muka kena beli tiket sorang sorang. :P

    ReplyDelete
  5. Selamat bercuti :P Kes sy pulak bosan duduk rumah. kiki. tunggu result

    ReplyDelete
  6. okay, ini mmg advance.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nk cuti panjang..hehehe :)

    ReplyDelete
  8. putihnya qila.......! jeles..tetiba..
    itu bkan cuti dah kalau byak homework kena buat.. hehehe

    ReplyDelete
  9. cantik gambar bunga-bunga tu serta gambar pemilik blog :-)

    ReplyDelete
  10. Memang suka bergambar kalau ada perayaan utama malaysia ni. Hehehe..

    Xsabar nk cuti panjang juga. Heheh..

    ReplyDelete
  11. comel sgt qilahhhh!! siyesly :))

    ReplyDelete
  12. qilaaa . lama tak singgah hehe ehh good luck ehh midterm , kita habis so cuti freee wee hahha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!