Sunday, February 1, 2015

Big Bad Wolf Books 2015 - Feb

Happy february everyone!
So.....
Big Bad Wolf Banner

HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
 Sad. Qila iz sad. Hahah!

2014 Sale's limited-edition bookmarks
haih.

Nak gi tapi elaun pun tak muncul muncul hahah.
So qila mcm tak gi kot hehe.
Lusa Thaipusam kan, mcm nak gi tapi mcm nak siapkan homework, mcm nak rehat har har.
Soooo maybe tak gi lah kot this one.
Nak kumpul duit and gi yang December 2015 ni insyaallah kalau panjang umur hihi

17 comments:

  1. Sis graduate november and december might be a backpack journey for me..manatau ada jodoh jumpa la nnti kat BBW :D

    ReplyDelete
  2. elaun x masyuk eh.. aloo kesiannya.. saya buku yg thun lepas pun x habis baca lagi haha

    ReplyDelete
  3. kalau pegi, belikan kitaa sekali? hahahaha ok jk je :D

    ReplyDelete
  4. buku hari tuu belambak lagi tak baca acaner ni. hahahahha

    ReplyDelete
  5. baik pergi qila, yg fire sale ni lg murah kot dr yg biasa. beli 2-3 pun jadi lah buat penyedap hati. *hasut*

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi la qila...jom la pergi... *hasut*

      Delete
  6. Ohh maiii! Awat jauh sgt huwarghhh. Tlg lah buat dkat perak :'(

    krekkkk berkecai sudahh hatiku

    ReplyDelete
  7. oooooo..patut esok cuti..thaipusam rupanya..sejak dh xsekolah,cuti apa pun tk tahu..hahaha

    xpa la dik..bertabahla ya.. ahahah
    duit elaun simpan leklok..

    ReplyDelete
  8. banyaknya buku >..<
    kalau ada duit nanti pergi la qila.
    nak jugak. wahaha XD

    ReplyDelete
  9. huntunglaa ulat buku! akak ni ulat taik je.. baca buku malas! hahahahaha

    ReplyDelete
  10. wow..ramai la serbu nanti nih/..;)

    ReplyDelete
  11. ehh nak pergi nanti roger2 ye. nanti boleh jumpa hihihihihi :D

    ReplyDelete
  12. Banyak tu buku... Geramnya.

    ReplyDelete
  13. bestnye..
    kat mane jualan ni?

    ReplyDelete
  14. Tiba-tiba nanti ada gambar dekat BBW pula. eh.

    ReplyDelete
  15. Wow seronok beli kalau ada duit banyak..kiki.

    ReplyDelete
  16. wahhh mcm best jee tgok ade byk saleee byk buku plakkk tuuu..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!