Wednesday, January 7, 2015

Wordless Wednesday - Nutella & Strawberry

wow. 
nutella dan strawberry berpisah tiada hiks.
Boleh design macam macam kan?
wiwiwiiw.

Credit ; twitter FoodPorns hiks.
Sedap lah woi terliur ui kalau scroll tetiba keluar pizza, burger, mac n chis aduh what a guilty pleasure ish

19 comments:

  1. oiii ape kes tunjuk gambar stoberi dengan nutella ni. terliur lahhhh :P

    ReplyDelete
  2. tak payah nak susah2 cairkan cekelat bagai kan...guna nutella je

    ReplyDelete
  3. perfect combination!
    selalu buat dulu..wahaha :D

    ReplyDelete
  4. sodapnyaaaaa. telan air liur pagi2 nih...

    ReplyDelete
  5. kalau gambar pizza yang akan buat akak terliur. hehehe.

    ReplyDelete
  6. siyes sedap ... tgk je pun dh ter-gulp! meleleleh air liur iolsss :P hahahhaha... pergi lap! kehkehkeh...

    ReplyDelete
  7. terliuq gila kak qyla T-T

    ReplyDelete
  8. mana nak cari strawberi nie? hehehe,

    ReplyDelete
  9. Aduh sedapnyaaa... Nakkkk! >.<

    ReplyDelete
  10. nutella okay. strawberries?? hmmmmm.

    ReplyDelete
  11. dulu pernah beli nutella, makan dgn roti je. last2 tk habis. kalau nutella dgn strawberi ni rasanya msti sedap!

    ReplyDelete
  12. Meleleh air liur tengok benda ni.

    ReplyDelete
  13. Hahaha...nyummy..sedap nie dik kila

    ReplyDelete
  14. Qila buatkan pelissss hehehehhehehhehe kalau Qila yang buatkan em macam sedap jerrr

    ReplyDelete
  15. ada jugak serbu rumah qila mintak qila buat sebijik mcm dlm gmbr ni kanngggg..

    ReplyDelete
  16. sedapnya..................

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!