Thursday, January 22, 2015

this this this

(people always tell me i look like i wanna kill someone )


"I'm a lot nicer than my "walking to class" face, I promise"

Hahahahahahaha yes. I do promise that sebab eh hello siapa je excited gi class pagi pagi ngantuk oi T_T

except for the last class for the whole sem!
Ha confirm senyum aje hiks

11 comments:

  1. mata ngantuk pergi kelas dalam keadaan terpaksa. hahaha :D

    ReplyDelete
  2. hehe.. mmg la kelas pagi paling malas nak pegi.. dah kje nnt pun same jugak.. hihi..

    ReplyDelete
  3. hahahahah jumpe qila first time tu nyegehhhhh je tgk .. ingat g class pun nyegehhh mcm tu jugak hahahahaha, senyum lebih sikit.. awak tu cantik dik oii.. *ok boleh belanje akak askem sangkaya pelisss sbb akak dah puji hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha kak una niii buat org gelak je malam malam buta hahahaha.
      ok nnt qila lanjew eskem sangkaya hikhik

      Delete
  4. Uihhh.. Takutnyeerrr.. Hahahaha

    ReplyDelete
  5. kalau class best baru excited nak g. hehehe XD

    ReplyDelete
  6. Macam mana ya muka pergi kelas? hehehe.

    ReplyDelete
  7. hahahaha. pegi kelas mesti senyum woiiii. mana boleh muka menjus! xD

    ReplyDelete
  8. Hahhaha..kena tawaf satu padang dulu tu dik

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!