Friday, January 23, 2015

The Last : Naruto The Movie


Embedded image permalink
Haaa want to know what happen to Naruto?

Click SINI untuk tengok trailer nya wiwiwiw

Best ni kalau dapat ticket free dari Klips hiks.

Nak gi tengok lah 29 Jan ni heee~

6 comments:

  1. memang tak kena betul dengan jiwa naruto ni. eheh :P

    ReplyDelete
  2. alamak kurang minat la naruto ni. qilah boleh geng dengan adik laki cik fafa ni. hehe

    ReplyDelete
  3. rasanya kena bawak tisu kalau tengok nie. hahaha. T^T

    ReplyDelete
  4. dulu time kecik2 slalu tengok perkembangan naruto ni, skrng tak dah xD episode last dia pun belum tengok lagi

    ReplyDelete
  5. aaaaa. nak tau ending je. hahaha.

    ReplyDelete
  6. Adeh lama tak tengok...sejak cik akak dah tua macam nie..kikku

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!