Tuesday, January 13, 2015

Short Recap

Hi good morning salam selasa kikiki. So here is the not-so-short recap of what's been going on for the past two weeks gitu
Alhamdulillah dah sampai hadiah magnet fresh from canada gitchew from kak Farah!
Thank you so much hehe.
And guess what? My umi loved it sebab boleh tambah collection magnets dia heee~

And sad to say Ahad ni berakhir sudah qila punya percutian di rumah selama 3 minggu oh tidak. Misi belajar bersungguh sungguh dan menguruskan badan bermula!

Hehe. Wish me luck! 
Dont worry i wont leave my blog hanging hehe. Nanti qila blogwalking habis habisan ah malam ni malam besok kikiki. 

Tazzabar nya nak study! Hiks.
Elaun tlg lah cepat masuk ehem ehem. Baucer buku pun come to meee please tahun lepas dah lah tak sempat dapat ish mana aci hekhek. Ok then. 
Btw last sunday qila gi TS for the first time omg best gila walaupun mcm shit sardin and lama gila nak naik monorel eeeeee hahahahaha. Tapi its gonna worth it hehe. And i ate dubu dubu dgn pip and kak sally wiwiwi.
Mmg sedap hehe thanks for the cadangan makan ye kak sally hiks.


P/s : besok qila ke Nu Sentral nak jumpa kak Sally (lagi) asyik jumpa dia aje haih. Hahahahahahahahhahahh. Jumpa kak Sally, kak Niesa, kak Bella wah inshaallah! Heeee~ Jom lah gi nu sentral reramai hehe. 

25 comments:

  1. all the best in your future undertakings qila...

    ReplyDelete
  2. Kemain sedap lagi makanan tu nampaknya ?

    p.s : ahad ni steamboat pula jom. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita tak dpt free voucher mcm awak..... :( hahaha

      Delete
  3. ouh...nak cakap skrg x suka la jumpa?

    huh!

    ReplyDelete
  4. untung ahh makan dubu dubu semalam. sedihhh esok tak dapat nak join. sobsssss. nangessssss >_<

    ReplyDelete
  5. selamat kembali study..kim salam kak Sally ye..tak nak jumpa kak Sal pulak ke?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...hehehehe...jawab sendiri sbb qila tak kirim salam akak kat sally :P

      Delete
    2. Kak sally kak zizie pun kirim slm hahahaha

      Delete
  6. misi menguruskan badan . semoga berjaya yeee qila sbb kak liya pon nak buat misi tu jugakkk.. kihkihkih ^_^ makanan tu sedapppp... nak sikit .....

    ReplyDelete
  7. untunglah dapat makan sedap2 :P

    ReplyDelete
  8. Amboiiii, sakan berjalan nohhhhh. Hihii, Ni jeles niiiiii.

    ReplyDelete
  9. nampak sedap la..dah la akak diet..;p

    ReplyDelete
  10. Nmpk sedap, ce bgtaw nme mknan ni..mne taw leh oder nt..huhu

    ReplyDelete
  11. Eh jap..dubu2 n pip tuh nme mknan ek? Nme restoran?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha restoren dubu dubu.
      Pip tu adik qila huhi.

      Delete
  12. woahhhh. ni yg buat saya lapar tgh2 mlm ni. haha :D selamat kembali ke pengajian! ^^

    ReplyDelete
  13. selamat belajar. heeee. makanan tu, sedapnyaaaaa. terliur tengok.

    ReplyDelete
  14. Nak dubu dubu! Pos sikit ke sini.

    ReplyDelete
  15. sedapnya qila :)
    gelas tu epic ar...

    ReplyDelete
  16. Jelosnye dengan FM Canada dia..

    ReplyDelete
  17. Kirim salam kat kak sally.. yg lain, akak xkenal. Ehehe. Seronoknya uolls. 😁

    ReplyDelete
  18. wauuu..banyaknya collection magnet tu

    ReplyDelete
  19. sedapnye.. tgok2 je la dlm entri ni.. huhuh
    Papaglamz singgah dan follow blog ni. jom terjah papaglam.
    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  20. korean food! craving n drooling. lama dah nak makan korean food nie, tapi sini susah gilaaa nak cari kot. :D

    ReplyDelete
  21. bestnyaaa. i blogger kat sini nak gather dgn sapeeeee. uwaaaaaa cedeh itewwwwww

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!