Monday, January 12, 2015

Nicholas Sparks


Nicholas Charles Sparks (born December 31, 1965) is an American novelist, screenwriter and producer. He has published seventeen novels and a non-fiction book. Nine of his romantic-drama novels have been adapted to film.

Haaaaa comel kan dia posing cemtu? kkikiki
 pernah dengar pasal Nicholas Sparks? Qila ingat dia perempuan rupanya jantan omg!! hahahahahahahaha. Sebab dia punya cerita semua gentle sweet hopeless romantic eipp!
Memang ish tak sangka lelaki boleh tulis the best books in romance genre tau!

Wuhuw with over 77million copies of his books sold, Nicholas Sparks is one of the world's most beloved storytellers. And yes. He is my most beloved storytellers! Hihi.
Nine!!!!! of his novels have been adapted into major films ya allah semua sweet sweet gula alahai manisnya cinta gitu hehe.

creds : kickass.co
Aduh. Semua memang best gila speechless habis tengok hihuhi. So qila dah letak link sekali. Kalau broken link cari sendiri eh kikiki.

Highly recommended qila paling suka A Walk to Remember. Hehe. Best! Qila tengok berkali dah kikiki.

The Last Song mmg nangis sebab cerita pasal anak dan ayah aduh mesti ah teringat abah kan hehe.

Qila plan nak kumpul semua buku nicholas sparks. Plan je. Tapii mcm tak jadi sbb tengah takde duit haahaahaa.

P/s : thanks kak Aisya Chumil for this lousy post haha.


Nicholas Sparks logo
The Official Web Site for Nicholas Sparks
:D


Source : Wikipedia~

12 comments:

  1. jarang kann lelaki tulis genre romantic ni. hikhikhik :D

    ReplyDelete
  2. Ehhhh muka dia pun dah manis ! Hahaha. Maunya tak cerita dia semua memanis je. :D

    ReplyDelete
  3. tqvm Qila sbb bt entry pasal "minah" Nicholas Sparks ni XD hehe Dlm list tu, yg tahu cuma The Last Song je tu pun kat tgk Astro ==' Nnt nak beli ahh... Yeahh Gowamo gowamo ~

    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  4. mesti romantik orang nya..kan?/

    ReplyDelete
  5. iolls cuma ada novel dia tajuk the best of me je... his words... fuh

    ReplyDelete
  6. iolls cuma ada novel dia tajuk the best of me je... his words... fuh

    ReplyDelete
  7. wahhh. memang best la nie kan. :D

    ReplyDelete
  8. Tak pernah lagi baca novel dia.

    ReplyDelete
  9. suka a walk to remember gak..

    ReplyDelete
  10. sweeeeettt man talk.. hahahahah

    ReplyDelete
  11. THE NOTEBOOK IS THE SADDEST STORY EVERRRRRRRR. kakcha tak baca buku dia, tengok movie tu je. ya allah sedih gilosssss. sweet lagiiiiii!!! nangis2 tengok sorang diri. hahahaha

    ReplyDelete
  12. a walk to remember tu sedih. sobs :')

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!