Sunday, January 25, 2015

Movie Planner Part 1 gitu~

Hi assalamualaikum heeheh harlu harlu economy kita tak stabil lagi ni ekeke yelah tahun baru kan hewhew. Lagi lagi January oh tidak tidak. Jgn keluar!!!!!
So kita dah buat plan! & dengar kata elaun masuk awal ehem hiks
Cam biasa ah kita rasa plan kita mmg semulajadi bernas atau tak berguna at all. Hikhik.

Ni qila nak set tengok wayang goals ceh gitu from February 2014 to May! Hihuhiiihihihiiks. Kalau tak dpt gi tgk pun takpe. Kita ok je pasrah heeee.
Mcm best je kan. Qila plan most of it nak gi tengok sensorang so jimat duit hahaahahahahhh!!!!

Ok cut the crap! 
First movie in February yang qila nak sesangat tengok is....

February 6 - Spongebob out of water!!!!!
HAHAHAHAAAHA SPONGEBOB KELUAR DARI AIR MESTI CERITA NI LAWAK GILA HAHAAHAHAAHA. and qila dh tengok trailer aduh mmg lawak kikiki.

ok pastu
February 13- Fifty Shades of grey
hahahahaha. Cerita ni quite creepy and sakai sikit. Ramai kata baca novel separuh je sbb to many violence s*x mashaallah sistur. Ok cancel. Takjadi tengok ekeke. And ramai org kata mungkin cerita ni takleh view dekat Malaysia at all. Next pls!

March 13-Cinderella
aww awww siapa je tak nak tengok/ jadi cinderella kan kan kan hiks. Mesti ni version lain kan kan wiwiwi. Best nya kalau ada prince jumpa glass shoe kita. Eh. Oops.

March20- Insurgent (cont dari Divergent wiwiwi)
Ni mcm best hehe. Yelah. Nanti tahun ni Hunger Games - Mockingjay Part 2 dah last dah hm hm (takde kena mengena kahkah)

April 3- Furious 7!!! Haiyak!
ni gila kentang kak Sally mesti suka ni kan kan hehehe. Nak gi tgk dgn kak Sally lah. Mana lah tahu hati dia terbuka ke haritu nak lanjew qila ke kan sbb fav movie dia ke kan. Erm.... Kan?

May 1- The Avengers!
Ahah! Ni lah yang ditunggu sebenarnya!!!! Qila tak tahu nape qila suka cerita Marvels ni ha since terrrtengok cerita Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. season 1 wuhuw!



May 15- Pitch Perfect 2!
Haaa siapa tak tengok Pitch Perfect 1 boleh gi tengok sekarang lah hehe.

Ok best tak selection movies kita? Ekeke. Nanti kalau select byk byk kang mcm patah seribu je kalau tak gi satu pun hahah.

Nanti kan part two dari Jun ke December wiwiwi. Paling qila tak sabar ofcs lah 
The Hunger Games Mockingjay Part Two hm  
:( confirm nangis 4 or berkali kali ish. Kena duduk sebelah umi hayati sama sama.
 Pip dgn Kakak takkan pernah faham. 

Hahah ok may allah panjang kan umur kita semua so boleh enjoy this movies hihuhi. Enjoy enjoy jugak allah jgn lupa heee #notetoself gitchew~

17 comments:

  1. kemain dah list movie nak tengok sampai bulan mei. hahaha :P

    ReplyDelete
  2. wahhh awesomeee!! can't wait for the Pitch Perfect 2. wuhooo. save that date w my bae. thank Qilaaaa ^_^

    ReplyDelete
  3. hooiiiii semua best oiiii. nak tengok cinderellaaaa nak tengok pitch perfect!! nak tengok fifty shades of greyyyyy hhahahahahaha! jom tengok samaaa ouchhh xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha eipp no mr grey ok hihihi

      Delete
  4. Yg spongebob tu nampak best! Nak tengokkk

    ReplyDelete
  5. tuu diaaa da listkann tu . memg kaki movie ni . hehe

    ReplyDelete
  6. menanti pitch perfect. BV pun rasa nak tengok movie sensorang :D

    ReplyDelete
  7. Hoii. Bestnyaaaa Hahhahaa. Nak tengok semuaaaa! magadddddd

    Dik, thanks sbb suka mekap akak. Akak tak charge mahal lah mekapnya. Haha. Akak pun still dalam proses belajar. Sama2 kita belajar taw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan magadd haha

      Tulah hehe nnt kalau KALAU lah kakak qila tunang ke hahaha walaupun lambat lagi qila dh ada kak scha dah dlm list wuhu! <333333

      Delete
  8. amboi. bersemangat wajah qila ni tau. hehe.
    best je kan :)

    ReplyDelete
  9. amboi dia . nanti ajak kita sekali eh.. kehkeh

    ReplyDelete
  10. memang kaki wayang sungguh nih..heheh

    ReplyDelete
  11. banyaknyaa list ! :D hehe. semua best !!

    ReplyDelete
  12. semua ni wajibb tengokk...
    itupun kalau tengah masyukk laa hahaha

    ReplyDelete
  13. Amboi dah siap sedia dengan jadualnya ni ha.

    ReplyDelete
  14. akak dh baca novel Fifty Shades of Grey tu hehehe

    ReplyDelete
  15. jom cinderella! hehe.. sambil berangan jadi cinderella.

    furious 7 and avengers yg tu mmg nk tgk! hhe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!