Monday, January 5, 2015

Baucer Tudung2u bernilai 10%!

Harluuuuu!
Hi hi hi assalamualaikum uolls! Happy new year and may allah ease everything for us.

"good quality n price very cheap. good service n received parcel in good condition...
happy shopping with tudung2u.com..."
~Customer named Farha.

Have u heard anything about www.tudung2u.com.my ?

Femes tau website ni hehe. Tapi kalau takpernah dengar lagi.....Ahah! Jom qila nak cerita short story jap about them hehe.

Nama pun tudung2u kan so ofcs lah banyak tudung ekeke. And qila jadi gila sikit sbb rambang mata uiii banyak sangat tudung nya alahai.


  • Shawl halfmoon
  • Shawl labuh
  • Shawl standard
  • Tudung bawal
  • Tudung instant (lycra,denim,hoodie,syria,awning,chiffon omg)
  • Anak tudung pun ada!

Cecantik gila tau tudung dia hihi.
Tergodaaa tak ehehe so kalau tergoda gi lah survey survey tudung nya wiwiiwi. And~

MASA NI LAH KENA SHOPPING ANY TUDUNG/BAWALS/SHAWLS dkt tudung2u.com.my sebab.........

Nah! Baucer bernilai 10%!!!!!!
ACG2014 

(sah sehingga 26/01/2015 - 26 Januari 2015) 


Ha so less in a month lagi boleh guna code ni kan? Wiwiwi!

Jom shopping tudung baru ekeke. Qila pun mmg plan nak shopping tudung before masuk uia balik ni ha untuk sem 3 wiwiwii. Jgn lupa guna code baucer tu ya untuk enjoy 10% off!

Btw 99.1% of all customers are berpuas hati so watchu waiting for hehe.


Special brought to u by www.tudung2u.com.my

10 comments:

  1. sakan lah qilah lepas ni... hihih

    ReplyDelete
  2. Okay sila belanja akak satu tudung. :P

    ReplyDelete
  3. tak pernah terjah lagi website nii :D

    ReplyDelete
  4. thank you kak qila! wahh free2 je dapat baucer 10% !

    ReplyDelete
  5. nak jamu mata je boleh tak???heheh

    ReplyDelete
  6. Tak pernah beli lagi kat sini dik...
    Salu dapat email kalau ada promosi.. kiki

    ReplyDelete
  7. Tak pernah bukak lagi website tudung sebab kita tak reti pakai tudung lain selain instant hehe. pakai tudung bawal pun comot, kesiann.

    ReplyDelete
  8. First time dengar pasal website ni.

    ReplyDelete
  9. Qilah belanja akak satu helai please..hehehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!