Wednesday, December 10, 2014

Worldess Wednesday - Junkfood

☹☺So this is my fav junk food.
And how about yours???

hihihi tak tahu nape mmg suka gila dgn cheese supeer ring ni ish. Sedap walaupun total bad junkfood ish. Nasibaik makan setahun 3 kali? ekeke.

Last week ada promotion 20 packets kecik tu rm5 so pe agi kan hahahahah.
Dalam 3 hari je dah habis :(

Nak lagi...............
HIhuhihihi.


P/s: Tak sabarnya besok nak gi BBW lagi hehehee. Harap sangat buku ada lagi hm. Mcm putus harapan sikit ekeke. Chaiyuk! Hihuhi. Jumaat nak gi jumpa Encik Mimpi. 

May allah ease everything!

p/s lagi: hahaha. Qila dah edit blog sikit!!!!!!! Yayerz wiwiwi. I am so happy hehehe. And ada tak anyone yg ada photoshop portable :( i am so sad. Bila qila google je seemua broken link hm. So mmg edit guna photoscape je header tu tapi tak sedap lerrr. Sigh!!!

17 comments:

  1. dulu sy pernah craving for keropok cheese je. taknak keropok lain. hahaha. seminggu2 makan benda sama je xD anyway keylaaa, keyla pegi bbw lagi ke? >.<

    ReplyDelete
  2. Haritu pun baru mkn super ring ni, cheesy gila! Tpi kita lagi suka kropok mamee tu :9 lawalah blog qila skarang! Header tu pun cantik je <3

    ReplyDelete
  3. super ring lazat super ring riang, super ring super jom bergembira. hahaha~
    kalau jumpa encik mimpi kim salam please. .hehe, makin comel blog nie. :D

    ReplyDelete
  4. lapar betei duduk asrama sampai beli junk food. heheh :)

    ReplyDelete
  5. memang sedap sangat ni. manis.

    ReplyDelete
  6. fav masa kecik-2 !! tapi sekarang tak makan sangat dah . hehe . cantik header . qilah guna font apa ya yang tulis nama qilah tu ? berminat nak tahu .. hehe

    ReplyDelete
  7. akak x berapa suka..kalau makan pun sesekali dan suka chachos je..hehehehe

    ReplyDelete
  8. hee . tadi baru jumpa superring ni tapi mom takkasi beli :( hm . btw, blog sis makin lawa lah xD I suka header you tuh . haha :D

    ReplyDelete
  9. fav jugak! haha. kalau cikfafa satu hari dah habis, sebab ramai orang kat rumah ni. hehe

    ReplyDelete
  10. yeayyy fav ina jugak lah kak.. tapi dah lama dah tak makan super ring..

    ReplyDelete
  11. super ring!! *teringat iklan super ring ni* kekeke...
    blog ni comellll!~ kawaii (y)(y)(y) saya takde photoshop portable,dulu ada lah,huhu...
    sekarang nak buat header ke apa pakai photoscape je..

    ReplyDelete
  12. Tak dapat pergi sama-sama dengan Qila >.<

    ReplyDelete
  13. junkfood kegemaran adalah pringles dan mr.potato. hehehe...

    ReplyDelete
  14. favourite! tapi sekarang tgh cuba kurangkan junkfood :) ingat lagi nanti jari n gigi oren2 sikit jadinya bila makan super ring

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  15. OMG,that's one of my favourite too!!! Lepas makan mula la oren je gigi,hahaha. Kak Nini ada photoshop yang portable,CS4 ngan CS5. Sempat la download haritu, tapi tak guna pun sebab suka guna SAI,hehe :D

    ReplyDelete
  16. dr kecik hingga skrg craving for pringles dan twisties je smpai share dgn kucing kak nina. hahaha.. nyum2. skrg dh kurangkan makan

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!