Wednesday, December 17, 2014

Wordless Wednesday - Lazy Workout for laziest girl on earth (me)


Haih. Ni dah paling lazy pun still malas☺!
Acano ni TT_TT


fighting!!!!!
hihuhi

14 comments:

  1. hehehe kak qilaaa nice sharing dulu ina selalu buat yang reverse crunches tu . berkesan lahh hehe ^^

    ReplyDelete
  2. hahahha. workout atas katil je. before and bangun tido xD

    ReplyDelete
  3. Wiwiwiwii... Tu la kan ..Sama la kita .. yang senang pon tak nak buat,... Cena nak kurus ni Qila . sobsob...

    ReplyDelete
  4. beli ogawa je lahh. hahah exercise kaki :P

    ReplyDelete
  5. aaa tk suka buat push-ups tu... sakit bahu T_T

    ReplyDelete
  6. Ni boleh buat atas katil ni sambil tidur

    ReplyDelete
  7. hahah kak tasha tgk je pic ni mst nak gelak. pernah skali save bnyk gile pic workout atlast delete alik.sbbnya memory full n malas nj buat hahah

    ReplyDelete
  8. Setuju. Akak selalu gak buat benda ni sebab nak baring je. hahaha

    ReplyDelete
  9. g window shopping laaa..hahahaha

    ReplyDelete
  10. I always want a great body. But i'm too lazy...forever problem.

    ReplyDelete
  11. nk angkat kaki pon malas cm mano tu?hahaha..kak niesa punya kemalasan xtau dh tahap apa..gaban pun nangis tgk... XD

    ReplyDelete
  12. Akak ada simpan ni dalam iPad. Dah nama pun lazy. Memang tak terbuat pun huhuhu

    ReplyDelete
  13. dah lama tak workout nih. inshaa Allah nak start dalam masa terdekat nih. hehehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!