Thursday, December 18, 2014

Mana nak tengok movie online +tutorial download

Okay harini qila nak share cara nak download video/movie cara paling simple tak perlu nak guna Torrent yang berseed seed bagai tu hahah. Qila guna VIDEO DOWNLOADER PROFFESIONAL. Video Downloader Proffesional untuk user Google Chrome sahaja tau by the way! Kalau guna mozilla qila tak sure ada ke tak heehe. Tak pernah cuba lagi. U guys can try tho ;) Ha ok jom start.
  1. First, korang gi SINI.
  2. Pastu korang click ADD TO CHROME!


  1. Ha lepas tu make sure dekat chrome://extensions/ korang tick enabled tu tau tau?

  1. Sekarang ni ha cuba tengok ada tak icon ni dekat atas kanan Chrome korang hehe. Cuba bukak video dekat memana SELAIN YOUTUBE (sbb youtube boleh utk utube downloader shj). Ha kalau ada hijau tu maksud nya boleh la download and click je button Download tu. Settled!
Dia akan save mcm korang download anything from google. Giteww. Takpaham just tanya okay?

Disebabkan qila ni gila movie. Haha. Jadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saje nak share where i usually download english movies for freeeee and seriously senang kan? Hehe. Qila selalu download dkt sini je ha
  1. zumvo.com (tak byk iklan)
  2. Kalau viooz.ac mcm hodoh sikit. and banyak gila iklan hehe.
  3. And glowgaze best! (sbb ada walking dead and agents of shield huhu)
  4. putlocker.ms
  5. pencurimovie.pw
UPDATED!!!!

Sekarang qila tengok movie online dekat solarmovie.ac je

teehee!

And no subtitle :) sorry ehe.
Usually lepas download qila akan google je Subtitle Yify / Subscene :) Kira subtitle tu asing, phm tak? :D Hehe.


Hope this helps! Sorry huhu. 
dekat mana nak download movie free dengan cepat mudah melayu english sini semua laju

35 comments:

  1. woiiii nak join tgk the hobbit pliss!! hahahahaa
    wahhhh terima kasih sbb siap bagi download link. maze runner best!! suka yg korean guy tu uwaaaa kiut okay!!
    and and and best ke agent of shield tu?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti qila review best ke tak muahahaha. Tp bg qila best sbb dh lama tak berdrama and follow up and best sbb lawak lawan tak over sgt hehe pastu apa yg kita ingat jahat semua salah uwhuwwww

      Delete
  2. waaa. thanks qila bagitau mana nak tengok movie online. :D
    lama dah nak tengok mazerunner nie. nanti kita tengok. hihihi :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan!! kita pon tak tgk lagi sedih hihi ok ok welcome wiwiwii

      Delete
  3. tq kak qileh. kita tengah cari site nakdownload movie senanya :D

    ReplyDelete
  4. Qilaaaa , jangan movie je. Pergi study. Kah! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehheehee baik hik hik oops kantoi tak study hehe ok ok janjiiii study pahni ok kak nurie wiiw

      Delete
  5. kitaa pun suka dowload dekat zumvo. seppp sikit ! Hahahahahaa :P

    ReplyDelete
  6. kita x ada masa nak layan movie online T_T

    ReplyDelete
  7. okeh nak kena download jugak nihhh! hahaha <a href="http://kerusiburok.blogspot.com/2014/12/hadiah-tak-dituntut.html>hadiah tak dituntut</a>

    ReplyDelete
  8. haritu ada kawan bagi list tgk movie online.. entah mana la akak letak... enjoy your day dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank u so much kak zizie hehe i am enjoying wiwiwi

      Delete
  9. balik la qila..balik..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahahahahha dah!!!! yassss hahaahaahah >)

      Delete
  10. thank you kak qilaa kasi link ... susah nak cari page online english movie sekarang ni T-T dah lama dah carii

    ReplyDelete
  11. oemjiiii agents of shield. hahaha. ni tengah download latest episode lah ni. busy dengan assignments, tak sempat nak download. qilaahhh, nak link mana nak download big hero tu. pastu kan, tahu tak mana nak download cite Merlin season 5 and above? hahahaha.

    ReplyDelete
  12. amboi. maraton sungguh makcik sorang ni tau :)

    ReplyDelete
  13. sy sukee cerita hobbit tapi tak mampu nk tengok kt wayang. lama sgt aih. huhu

    ReplyDelete
  14. akak dh dwload the maze runner tp x tgk lg..eii..sad betul my life lately...nk layan movie pn payah..kihkih...nk usha gak lah website tu nnti..

    ReplyDelete
  15. Teringin juga nak pergi tengok The Hobbits! :D

    ReplyDelete
  16. movie english slalunya best2! saya skrng tgh sibuk layan movie online korea xD hahaha!

    ReplyDelete
  17. knp zumwo kluar iklan huuu..ssh nk tngok 😭..dh la tngok kt henpon jee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe boleh ke solarmovie.ws :D
      ala jgn aa tengok dkt phone huhuhu

      Delete
  18. knp zumwo asyik kluar iklan jee...nk tngok maze runner ngn ant man..aduh..dah la guna henpon jee

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. Takde :) kalau lepas download boleh je google subtitle sendiri ;)
      boleh cari dekat subscene / subtitle yify :D
      Sorry lambat!!

      Delete
  20. Ad sub x qila?please reply

    ReplyDelete
  21. Watch Movies Online
    http://moviestv.me/movie/8501-Beautiful-People-2015-online-putlocker

    ReplyDelete
  22. jom la bertandang di tengokMoive.com sini saya upload banyak movie movie latest drama melayu semua ada..

    ReplyDelete
  23. macam mane nak buat kalau tak keluar anak panah warna hijau kat atas tu ye? :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!