Wednesday, December 17, 2014

Nightmarket and Qila

Harlu semua goodnight heheheheehe.
Over je kan padahal pasar malam je pon hewhew.

Ok!!!!

FINALLY QILA JUMPA PUN AIR SUSU SEGAR BERPERISA RAINBOW LEGEND NI HA.

sedap banget wiwiwi.
Rindu gila kecur liur mcm nak nangis weh sumpah bila tengok dkt instagram apa semua org duk letak dkt booth bagai. Ye lah air mana boleh pos pos mahu basi nanti kan hiks.

so qila pun gi jelah pasar malam uia gombak ni ha (hihhih) qila pergi pun sebab tahu Ibu Nasrin akan hantar kitorang dkt mahallah aw aw so tu yg qila semangat jalan sampai penat hahahhahhahahaha sbb tahu nanti tak penat dah naik kereta ekeke.

Pastu ingat malas lerr nak jalan sampai ke hujung omg....

Tengok tengok!!!!
look what ive found aaaaa!!!
sedap sangat hehe. 

I asked her mana satu yg sedap eh dah lupa lama dah tak minum. 
Makcik tu sempat lagi buat lawak hambar kata

"kalau tak sedap aku tak jual semua ni"

like errrrrr and aku pun fake laugh jelah ekeke. And i bought 3 flavors yass yasss!!!


Jagung cekolet and stroberi wiwiwi.
(Acah model air susu jap)

Jagung is ma feveret sampai bebila ah ish.
But bapak mahal weh botol besar sikit je dari vitagen yakult semua tu.

Harga rm2 sebotol sigh!!!
tapi sbb dah kempunan so nevermind. Malam ni mmg diet pon makan ayam uncle bob je ihihik. Sadlife betul duduk sini.

Umi, umi taknak hantar makanan dkt kakngah ke......
sampai hati umi....
Kita kan dekat umi....
10 minit je umi jarak antara kita. Apa salah kakngah umi?!!?!?!?!!?!!??

Hahahahahahaahahahhaa
mesti umi nyampah dgn anak dia makin dekat haahahaaha tak heran sbb emergency pon melampau dkt nya ekeke.

Ok adios. Im so happi!
alhamdulillah. Hehe. Tak sedih dah. Im super excited wiwiwi nak study jakgi. Study hard. Gitu~

#Hopefully?

24 comments:

  1. Sedap ke Qilah? Akak tengok orang update juga aritu, tapi tempat akak xde jual plak..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap!!! Dia rasa air susu berperiisa hehe tp taktahu nak explain cmane huhuhu.

      Delete
  2. comelnya model hahaha :p nk perisa coklat!!

    ReplyDelete
  3. model susu pun bolehh. er japp. diet tapi makan ayam uncle bob? dah kenapaaa? bhahhaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahha!!!! Oi perasan aje ye hehehehehee

      Delete
  4. pernah beli kat boutique baru2 ni, tak sedap pulak rasanya. mungkin sebab susu yang lama kot.huhu.

    ReplyDelete
  5. hahaha amboi qila. bahagia sungguh dpt susu ye :)

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak nampak susu ni.

    ReplyDelete
  7. Qila nak tau tak? Kawan kak Nad semua cakap sedap tapi kak Nad tak pernah pun rasa T_T Macam kesian kan? Kesian tak? Meh post satuu hahahah

    ReplyDelete
  8. Hahahaha apa salah kak ngah ! Wakakaka bongok budak ni. Eh akak nak susu ni , pos yang jagung tu. Boleh rebut rebut dengan Qila. :P

    ReplyDelete
  9. suker susu ni tapi payah nak dapat lah

    ReplyDelete
  10. alaaa qilaaaaa. apesal nampak sedap sangat susu tu?? sini takdak jual. .T^T, nak jugakkk. .:P

    ReplyDelete
  11. susu kambing ke susu lembu tu..? kalau susu lembu malas layan~ boo!

    ReplyDelete
  12. Susu segar jual macam ni biasa kita tengok zaman kecik-kecik dulu. Paling best, tempat jual dia pun bentuk sama macam botol susu segar tu jugak.

    ReplyDelete
  13. Comel nya.. First time nampak. skrg ni mmg trend certain2 food dekat ig.

    ReplyDelete
  14. ouch!i xnk minum susu..tapi ayam uncle bob!kak niesa sukaaa!meleleh air liuq oii nk mkn ayam uncle bob..sooonnn!kena turun kl again!hukhuk

    ReplyDelete
  15. amboiii..10minit je?jimat hoi qila jln kaki balik rumah mkn..hehehe

    ReplyDelete
  16. Hahaha terserlah kegumbiraan dapat susu :)

    ReplyDelete
  17. Pasar malam UIA masih dekat pintu belakang tu ye?

    ReplyDelete
  18. sedap seh air susu ni.
    qilah... akak rasa kan... qilah da boleh jadi duta susu ni kot kenapa comel sangat nih??

    ReplyDelete
  19. perghh.. memang terliur. kena pula bila dapat minum time panas-panas ni

    ReplyDelete
  20. kami jual susu ni area kuantan... kalau nak boleh hubungi 013-9222975 /013-7428301

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!