Friday, December 19, 2014

Nak update pasal Encik Mimpi lagi boleh tak......

Ok dah terupdate dah pon hahahah.
Boleh click SINI untuk baca pasal Event Encik Mimpi di Pak John Steamboat ye hihi.
ececeh dah seminggu dah tak jumpa EM. Haahhahaha.
Tepat pukul 6 jugak lah qila nak post hahahahhah!!!

~
Oh oh i think im falling for him hahahahahahha NO!
ihihik.
So yes. Last week qila gi annual dreeeeemersclub (encikmimpi fansclub) gathering hee~
Ni kira mcm sambungan gitew.
Haritu food review semata kan ekeke.
So ni extra focus dkt Encik Mimpi yg super cutie pie tu eh hiks.
Dekat bawah banner tu ada big table untuk pendaftaran and jual some goodies i guess hehe.

Siapa nak baju yg sebijik EM pakai boleh lah beli haritu ekeke.
Menyesal pulak qila tak grab any of these stuffs ish.

T-shirts, notebook, button!


Smart gila kan!?!?!!


Comel je hihihi.

Eh oops. Hahahaha kesian kak Ayue. Mesti dia boring dah tangkap gmbr qila dgn EM hahahhahah1!!!
Tapi kak Ayue mmg rawk wiwiwi she is so funny too haih. Cepat lah kahwin ye kak Ayue hihihi.
Lalala~
EM sangat sporting awww.
Dah ah lembut je suara dia alahai melting kita ekeke.

Yay saya baru balik dari class HAHAHAHAHAH
Hmm hmm hmm nak naik benda alah dkt belakang tu ples.
Ada org tak nak lanjew itew.

Ok gambar ni qila tengah penat pastu tengah menggila dgn kak Ayue sebab tunggu EM tukar baju wiwiwi. 
And thank you so much kak Ayue i lap u kilat kilat!!!
Comel je dia ni ish sabor jelah.
May allah shower u his enormous blessings!
hugs!!

P/s: Jgn lupa follow @encikmimpi_official dkt instagram ok!
Kalau followers dia 1 juta dia akan buka topeng dia!!
Hahahahahhahahah >) eipp eipp.
Dont worry EM we willl love u and ur talent no matter how u looks like hehe.
Mesti encem gila ni hmm hmm. 

6 comments:

  1. jelesssss. sobsss. hahhahaha. apesal tak naik je menan pusing pusing dekat belakang tu qila? barulah EM berkenan dekat qilaa. hahahahhaha :P

    ReplyDelete
  2. epp...eppp...epp...ape ni..ape ni..entry ape ni..xpaham laa...

    ReplyDelete
  3. Memang peminat habis la ni ya Qila.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!