Sunday, December 21, 2014

KL YES FEST 2014 WOOT WOOT

Ada aje benda yang kita nak update ekeke.
So harini kita gi KL YES FEST!!!!
WIWIWI!!! BEST GILAAAA WA CKP SAMA LUUUU  HAHAHA.

Overall qila kasi 3/5 stars hehe.
2 bintang tolak sebab qila takde duit so cuci mata aje. HAR HAR HAR! Sedih oi tapi takpe kita tebalkan muka aje ekeke tak bawa paperbag apape kan kan hikhok.

Dari semalam lagi dah plan dengan Kakak hehe. Tapi 50-50 jadi ke cancel ha gitu. So gerak dalam pukul 2 alahai lambat nya mek. Gerak dgn Kakak, Pip and Zura! Cam biasa ah ke PWTC kena gi tukor station Masjid Jamek, gituuu~

Finally dah sampai harhar.
(Muka pasrah nangis dlm hati sbb gakdapat beli pape lps bankrupt tapi tetap ckp eh manade sedih! Im fine. Im ok!)
huhu
Hm banyak gila booth hehe.
Ofcs lah all those booths are selling shawls, shawls, jubahs, dresses, jubah laki, jubah puang, dress dress cecantik semua damn nasibaik takde size untuk qila so that is my main reason to not buy anything ekeke.

And yes mcm mcm colors ada huhu.
Dari pastel baby colours to bright and to dark gothic color ceh gitu haha.


Shawl pulak kita tak mampu heeee~ kita mampu pakai wideshawl murahan rm10 aje hihuhi.
So yeah. Kita ootd ciked lah ek.
Heeeeeee. (dont worry that calaqisya is not mine hahahaah)
Cuba teka kimono cardigan siapa tu? Pip!!! Hahahahahahaa yay aku muat kimono cardi pipooo wiwiwi so i felt kurus for once :( although i know in reality im still fat aish.

Chaiyuk next sem kurus!

Abah nak swimming suit yang muslimah satu!!
nak gi swimming dkt pool uia setiap minggu!!!!! ekeke. (But im serious ok serious)

EHEM CUBA TEKA QILA JUMPA ARTIS APA JE.
HAHAHHAAHHAHA  QILA KAN GATAL SIKIT SO NAK DGN YG BOY ENCEM AJE KAN HEKHEK.

aw aw. Dah lah qila mintak dia yg tolong tangkap kan ekeke. Tangan dia kan panjang hahahahah haih. I cant sleep lah cemni ish. Why aedy ashraf why. Kenapa awak simple tapi encem haih.

P/s ; takde pun mak datin yg nk lanjew qila ekekekekekekeekeke

29 comments:

  1. bestnya kak qila pegi festival tu... saya hanya mampu tgk kt insta ngn fb jelah hahaha T_T jumpa artis hensem lak tu! ><

    ReplyDelete
  2. uish kemain dia dpt selfie ngn artis..
    jeles akk!
    hehe

    ReplyDelete
  3. untungggg ahhh. hari tu EM lepas tu yang ni lepas ni sape pulak qilahhh? hahhaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekee amboi hahahaha doakan qila jumpa lagi ye yg encem yg lain hiihihik

      Delete
  4. Dah besar panjang dah adik pelakon nie.. haha. suka sangat qila boleh jumpa retis ha..

    ReplyDelete
  5. Ingat nak pergi juga tapi takde duit sangat nak shopping. Duduk kat rumah je la. ahahaha.

    Qila cantik!

    ReplyDelete
  6. tak best kan kalau takleh shopping kalau duit kureng hehe..
    wahhh selfie dengan pelakon uwhhh...handsome dah dia kan..hehe selfie byk2 tu macam jealous je huh!!! :P
    5 klik untk adik ok

    ReplyDelete
  7. jelesnya selfie ngan retis2 nie. T^T
    hehee. comel la qila. that pastel color of tudung really suit ur skin.

    ReplyDelete
  8. sporting rupanya mamat nih.. apa nama dia? alamak lupa.. hehe.. pegi tempat camni kalau untuk cuci mata saje alamatnya sensara lah dik oii.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama dia aedy ashraf wiwiwiwwiwiiiii

      Mmg. Qila kena kumpul duit hahaahahaha.

      Delete
  9. Ingat nak pergi juga tapi tengah pokai, hahaha.. Amboi dengan boy Owh my English! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seppp
      Hehe. Yup dgn aedy ashraf oh my english wiwii

      Delete
  10. wah, kemain berselfie dengan aedy ashraf. hehe. nampak sweet pulak =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heehe eh yeke sweet alamak malu kitewwwwwww

      Delete
  11. awww... habislah qila angau.. i want a kimono cardigan too. kat sini jual lengan senteng :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh same goes here lah kak zizie. Mmg semua senteng if im not mistaken ehehe.

      Tu yg qila pakai dgn jubah terus hehe

      Delete
  12. Dapat jumpa artis hemsem abis bergambar sakan yer hahaha.. nasib baik spoting habis mamat tu.. pi tempat shopping tak bawa bajet kesian la hahaha :D

    ReplyDelete
  13. Eiiii menci ah Qila niiii da ah Big Bad Wolf kak Nad tak sempat gi, KLYES pun tak pastu kena pulak baca entry Qila ni eii nak pergi jauh jauh nangis byee Qila byee. Eh btw eiii mana ada Qila gemuk pun laaaa cantik comel suka tengok kulit flawless <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. KENAPA KAK NAD TAK SEMPAT GI BBW?????
      HAHAHAH.
      jgn lari dong i miss yoooou hehe. Qila pun suka tgk kak nad cantik kurus tinggi je alahai hugs!

      Delete
  14. ok, ni bella da koment kat IG qila. hehehe. nak tak repeat la. nnti xkawan !!
    go go chaiyok mngurung kan lemak =)

    ReplyDelete
  15. Sebenarnyaaaaa akak try taknak komen ! Tapi dat Aedy Ashraf tuuuu kenapaaaaaaaa. Kenapaaaaa mesti ada dalam entry ni. T_T

    ReplyDelete
  16. Lahaiii ni ke aedy asyraf yang kak qila cerita dgn ina kat whatsapp tu? lahaiii ina ingatkan siapa lah... nama tak kenal. muka je selalu nampak kat tv, berlakon. haih kak qila ni, jeles pulak ina tengok asyik dapat jumpa artis je T-T

    ReplyDelete
  17. Hahaha..shopping,jangan tak shoppinb..dapat satu barang pun tak pe daj..hehe...

    ReplyDelete
  18. amboi amboi qila. hahaha.
    besrnye pergi yes! teringin nak jugak. T^T

    ReplyDelete
  19. qilaaaaaaaaaaa...kenapa comel sgt ni..hahaha..bukan menn lggg OOTD gitu..gmb last malas nk komen...bai!

    ReplyDelete
  20. tinggi ek eady ashraf tu..dalam TV nampak kecik je.hensem lak tu..ni mesti tak tido malam pas berselpie

    ReplyDelete
  21. bes nya dpat jumpa artis,,, ^_^ sporting plak tu, salu akak jumpa artis semua nya sombong2 bajet fofular,,, akak tak sempat pergi yes kt PWTC tu. bukan tak sempat tapi sengaja tak pi sbb pokai time tu , takut sakit hatiii kihkihkih

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!