Friday, December 19, 2014

i want baymax. no. i need baymax.

Yayayayy qila dah gi tengok Big Hero!!!!!!!! Yassssss!!!! *Menari ciked* ekeke. Tak sabar nya nak tunggu keluaronline pastu nak dunlud wiwiwi

haish. Comel lah Baymax nak nak nak baymax nak baymax nak maybank. Eh. Hahah! Menyesal gila tak curi Baymax bawak balik rumah hm hm :(! Muehehe. Qila nak suruh sesape lanjew teddy bear Baymax ehem hiks.

Qila gi dengan Tehah! and Kaka!!!!!!! woot woot!!!!
gerak pukul 1030 ui dari rumah nasibaik sempat sampai tengok Big Hero ni pukul 1130 wiwiwwi. Ingat nak tengok Hobbit tapi sebab Kaka & Tehah takpernah tengok kang takpaham apa. Dah ah 3 jam dalam tu mahu petak bontot kehke.

So yeah.

i cried two times. First when Hiro's brother (Tadashi) yg super handsome was dead in kebakaran :(!!!!
sedih nya ceh mcm lah ada abang haha. Qila terbayang kakak mati :(((((

pastu second crying part is when Baymax mati :(((((((

sedih tu ohmy. Qila tahan je sbb duduk antara Kaka and Pip nanti dia gelakkan saya nangis hahaha.

Hampir sendu hahahaahhh!!!
bengong betul. org gila je nangis ish. Over emosi why why why i did cried like

Ish. I hate myself!!!! Hahahha.

And then yeyeh makan dkt food court wangsa walk boooooring haha. So-so. Pastu jalan pastu jalan sampai balik wiwiwi.

And u know the most funny part!!!???? Ahahahahh!!!!

Qila menari shake it off without any kesedaran!!!!! Sumpah candid of the year and candid paling hodoh ive ever done.
Why puberty makes me uglier ish.

Thank you so much Pip for taking this pics of us (Fatihah, Me and Kaka)

untunglah orang tu takde finale so balik lepas last class ye. Tung ah tung ah. Hihi. 

Selamat balik Kedah ye Tehah.
Selamat pulang ke Sabah ya Kaka. Hehe.

Take a good care of yourself wiwiwi. Thaanks bagi semangat final exam ni hm hm :( chaiyuk! ;(((((

16 comments:

  1. bhahahahah.. memang hodoh qilahhh :P
    ai is tak sempat lagi nak pergi tengok apa apa movie. sedeh tauuuu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buruk gila weh qila hhahha sadlife hikhik.
      Aloooi nape tak gi tgk wayang ish!!! gi skarang!!!!! shuh shuh

      Delete
  2. Baymax tu apaa???

    kita kalau tengok cerita yang ada orang mati ni pun sedih pastu bayang bukan2. tapi selalu kaver kesedihan tu sebab takmau hilang macho haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AWAK TAK KENAL BAYMAX TU SAPE????UGHHH AWAK NI!!! HAHAHAHA.

      Tolong lah tengok cerita Big Hero i beg u ples.
      Yg robot mcm marshmellow besor tu lah baymax hihi.
      Huggable omey gila wiwiwi

      Delete
  3. hahaha. i really wanna see this movie. .belum ada kesempatan lagi. . T^T
    qilaaa u so cute la. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Please go kak BV!!!
      Must go! Hehe.
      Its ok nnt dah ada online yang clear qila willl let u know! huhuw. Cant wait!!!!!!

      Delete
  4. Qila takde abang ? alolo kesiannya.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleleh hahaha. Iye.
      Qila takde abang jadi sgt sadis lah kehidupan saya hahahhahh

      Delete
  5. Aaaahh Jeles nya. >//<
    Sempat menaei lagi Hihi comel ja (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eip jgn jeles. Pls gi tgk sementara ada ni hehe. Best sangat. Baymax super cute aaaaagh

      Delete
  6. hee~ Yeah, baymax cute sangat, and sweet... comel gila, macam pet yang boleh bercakap :D

    ReplyDelete
  7. hihihi...i like 908452x gmb candid qila menari tu..tung lah boleh g tgk wayang..rindu lah pulak rotiboy..eh xde kaitan..okbai.. :P

    ReplyDelete
  8. boleh share tips tak kenapa qilah makin comel nih???

    ReplyDelete
  9. EH EH puberty makes you makin comel whatttt. Jatuh cinta tau tengok gambar camtuu. Aaaa Qila nape nangis haha kak Nad tak jumpa pun part yg sedih sampai nak nangis tu T_T

    ReplyDelete
  10. Teringin sangat nak tengok cerita ni sebab Daniel Henney buat voice over for Tadashi! Tapi, tak berpeluang lagi nak pergi tengok.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!