Monday, December 15, 2014

Ephyra SkinBar dah sampai wiwiwi

Hi ialready received ephyra skin bar like 2 days ago alhamdulillah!


The smell is sooo wangi wiwiwi i love the smell huhu! 
Thanks ephyra! Nanti lepas kakak qila (aisha) pakai mesti review terbaik punya chaiyuk!


Yes starting from this week qila have to study smarthard! 
Next two weeks dah finale gitu!
tak sedar diri betul lah ish. Rasa nak lempang diri sendiri haih.
May allah ease everything for us!

aannyeong~


P/S; Bye bigbadwolf.
Jumpa awak tahun depan my wolfie! Awoooooo!!!! Hehew.

14 comments:

  1. makin lawaa ah lepas ni.
    ala ala memey suhaiza gituuu. hihihi :)

    ReplyDelete
  2. tak sempat nak terjah BBW tahun ni, hope tahun depan ada kesempatan :)

    ReplyDelete
  3. ramai bloggers suka review pasal ephyra ni, rasa mcm nk cuba pulak hehehe.
    all the best utk final!

    ReplyDelete
  4. whoah laju aje bab2 kecantikan nim. btw tak sempat nak pergi bbw tahun ni! sedih :(

    ReplyDelete
  5. All the best Qila finale nanti , buat betul betul okay. Akak taknak dengar dah tukar tukar cost lagi. Babap tahulah ! Hahahaha. :P

    ReplyDelete
  6. Kak nini tak dapat pergi bbw, tapi kawan kak nini pergi hari ni. Katanya extend 4-5 hari. Mintak dia cari buku Stephen King,hehe. Best of luck for your final,fighting!

    ReplyDelete
  7. Lepas nie...kena review betol nie..hihi..tahniah dik

    ReplyDelete
  8. huntunglah die.. hahah... makin come lote lah lepah ni :P

    ReplyDelete
  9. wahh dah sampai dah ephyra skinbar.. untung nya ^^ good luck kak qila untuk final exam okay.. ;) i pray the best for you ♥♥

    ReplyDelete
  10. untunglahh..makin cantik dan gebu gebas lepas ni..wewittt...

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!