Tuesday, December 9, 2014

Book review : Coffeehouse Angel by Suzanne Selfors

Jeles nya tengok blog org lain cantik hm hmm hmmm.
Hihuhi. Nak kumpul duit nak tempah blog jugak lah wiwiiwii!!!

Oh mood harini ke laut sikit.
Tadi sempat tengok cerita 4BIA dgn Kaka hahahahaah!

Over je kitorang ekeke. Hm hm sedih lah pagi tadi.
Setan dont want to leave me!

First time ngantuk gila dalam class ish ish.
Ni mungkin akibat nya kalau tak jalan (exercise) gi class.
Ibu Nasrin pulak baik betul kasi tumpang pagi pagi buta class pukul 8.30 hahaha


Next week no no no.
Must walk!
Inhale the fresh air~


Ok

mood ; masuk Giveaway!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hihuhi.



Btw qila dah habis baca Coffeehouse Angel ni awh
Sangat sweet lah Malcolm and Katrina!!!!!!!!!!
Serious hampir nangis tau baca buku ni hahaahahahah (ke aku je yg over)
Tapi tak kisah lah.
Mmg sakit hati dgn heroin (Katrina) sbb super annoying tapi super sweet hihihi.

Katrina bagi coffee tu dkt boy angel gituuu hahahaa. 
Bila Katrina bagi coffee tu, Malcolm dia mcm saja cari alasan nak duduk dkt dunia ni lama lama.
Hahahahah.
Dia kata dia kena balas budi Katrina by giving her 3 wish granting wiwiwi.

' What started as an act of kindness turns out to be a wish granting spree from a Hot Angel.'

Takpernah dengar pulak cerita pelik cemni hihi.

Kira hero (Malcolm) tu mcm bidadari yang sangat handsome dan pelik!
Malcolm sepatutnya deliver message dkt satu perempuan lain.
Tapi dia mcm tersekat dekat dunia ni sebab perempuan tu taknak terima pesanan tu.
So beban dia sangat berat ha gitu.


Pastu bila (Malcolm) nak kena pergi lepas selesai dah kerja as 'messenger'...........


Girl tu make a wish. (last wish dia)
Hahahahaha she wished that the boy is mortal!!!!!!!!!!!!
Sebab boy tu kan angel.
So at last dia jadi jugak manusia yang berperasaan ahahahahah!

Awwwww sorry for the spoiler ekeke.
Cerita budak budak yang sangat hambar tapi ok lah hihi tapi serious plot super interesting!!

Ramai tanya author ; taknak sambung ke cerita diorang gi college ke.
Sebab Malcolm tu baru ALIVE jadi manusia kan hikhik.
Harap ada sambungan lah ye wiwiwii

And harap jadi movie sebab mmg comel je cerita ni hihi.

10 comments:

  1. blog awak dah santeklah dik oiii.. letak background sikit da nampak beseri... heee

    ReplyDelete
  2. Kak qila!!! Macam best je cerita dia.. sweet je hehe.. ina pun suka baca cerita macam ni.. nak beli, tapi ummi walid pulak keje, tu yg tak de masa. Haihh mengidam betul (';

    ReplyDelete
  3. Cepatnya dah habis baca! :)

    ReplyDelete
  4. lelelele,blog dah cantik lahh... Header tu comell~
    Btw,novel tu macam bestttt... Nak bacaaa~

    ReplyDelete
  5. eiiiii sy suka novel-2 macam ni . aww sweet nya !! best nya kalau dapat grab satu

    ReplyDelete
  6. cover buku pun comel mesti cite dia best gak! :D huhu kena start baca novel english, asyik baca novel melayu je ><

    ReplyDelete
  7. Cover dia comel! Menggoda juga la.

    ReplyDelete
  8. alaaa kenape la akak tak berapa nak ulat buku jugak ekk.. tgk org baca buku mcm best tp bile kita sndri baca.. bukak page 1 ok, page 2 ok, page 3 dah tido! ngammmm!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!