Tuesday, December 16, 2014

Big Bad Wolf Second Round! #bbw2014 #bbwkl

Hahahah! Yasss yass i went to the bid bad wolf for the second round yassss.
HI wolfie?
[ Guidance ]
From anywhere To KL SENTRAL (take KTM)
From KTM KLSENTRAL to KTM SERDANG
****

1) From there take taxi to MIECC @ THE MINES!!!!!
2) From there you can naik boat for RM2!!!
3) or u can simply walk!!!

And walk (again?) to the main hall waaaah!!

So eyeh! Here we are!!!!!

Best je terliur je walk pass by the Venice Perahu tu ha hahahah.
Ish takpe takpe. Lepas kawin nanti terus gi Paris takyah gi The Mines acah acah ni ekeke.

Ok tazzzaabar~ 
Cant wait to see what


i grab for today hahah! Banyak gila kan kan wiwiwi.
Qila campur dgn yg first beli haritu and yg beli untuk kak Cha sekali ekeke.

semangat ni tolong beli buku kawan kawan ku yang takboleh gi wiwiwi.
chaiyuk! harap buku yang diorang and qila nak still got there hish.

Ok qila grab buku Chicken Soup ni ha untuk my beloved pretty tall friend , Amy!!!!! hewhew.
Here Comes The Bride mmg best!!!

OK MALAM NI LAST BIG BAD WOLF 16TH DEC 9PM BYE WOLFIE I LAP U KILAT KILAT HUGS!

YAYAYAYAYY
BIG BAD WOLF EXTEND SAMPAI AHAD NII WIWIWIWI 21ST DEC WEH OMG.
MCM NAK GI PART 3 JE......

MACAM LAH.... MACAM....
HAHAHAAHHAHA

15 comments:

  1. kali ni kita pergi bawak beg rodaaa hokeyyy.
    shopping buku. tak sabarrrr :)

    ReplyDelete
  2. omaiiiiii dah dua kali ke? ak kat serdang ni pon tak pergi2 lagi. kalu nak pergi, roger2 la orang kat sini! heheheh

    ReplyDelete
  3. Wow 2 round, akak seround jer... hik hik hik... i spotted chicken soup... that's my fave too!!!

    ReplyDelete
  4. Omg qilaaaa ! Banyak nyaaaa.. dia dia extend? Means boleh pegi lagi la nie..? Woah !!

    ReplyDelete
  5. woahh pegi kali ke-2 pun beli buku dh banyak mcm kali pertama :p

    ReplyDelete
  6. Kita selalu takde masa nak pergi. Untungnyaaa awak! Ada jumpa buku love or lullabies tak? How much? Tengah cari 2 buku ni :)

    ReplyDelete
  7. Woshhh extend lagi eh ? Magad !! Macam kena singgah lagi je. T_T

    ReplyDelete
  8. rasa nak lempang je qila sebab buat entry nih. saje bikin jeles eh.. hahhaha... bace entry nie sambil jerut leher sendiri. hahhaa... wissshhhhhhh to be there. ehem.

    ReplyDelete
  9. rajin baca buku .banyak tu..

    ReplyDelete
  10. rajinnya kak qila kita niii second round kan? banyak gila buku beliiii haih jeles pulakk

    ReplyDelete
  11. banyaknya buku ...bestnya!

    ReplyDelete
  12. hahahah tenkiu keyla omeyyyy :P ni tgh tunggu second parcel datang nii :P

    ReplyDelete
  13. Oh my! Banyak sangat ni.

    ReplyDelete
  14. I always miss out this event. Main sebab, i dekat sabah. i should book plane ticket siap2 next year.

    ReplyDelete
  15. mohon carikan kak niesa calon jodoh sebelah rumah supaya boleh ddk sana :P
    mampu tengok dan jeling dr jauh je..okbai..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!