Friday, December 5, 2014

Big Bad Wolf 2014!!!!!! 5-16 DECEMBER!


ok harlu semua!
i am so excited!
alhamdulillah thank u god for everything!!!!!!!!
ish. Best sangat gila lah harini wiwiwi.

Ok pagi pagi memang sedih banyak gila dugaan dan cabaran dan pathetic life ya rabb! :(

Dengan bangun lambat for exam stats!
Dengan soalan susah nak mampos tahap gaban!
Dengan Pip taknak ikut.
Hm bad mood dah pagi pagi sebab takde kawan :(

alhamdulillah. It is not the end of the world yet and my life is full of enormous happiness gitchewww hahahaha.

Ok Qila gayut dengan Kaka dari class sampai lah mahallah :(( oh sangat jauh qila jalan lembab gila ish. Dah lah sorang!!!! haish sabor jelah.
Ok pastu umi ambik wiwiwi!!!!

Pastu otw gi big bad wolf yayyyerzzzz heehehe. Thank u umi sorry kakngah terkurang ajar dlm phone ish ampun!!! Thank u hantar gi lrt gombak heee. 

Ok pastu dah sampai kl sentral tunggu lah macek kakak nenek rombongan dari uia ni ha. Aiyayai. Lambat betul bas uia ni ekeke.

So yasss yassssss!!!! Terus gerak wiwiwiw naik KTM KL SENTRAL TO KTM SERDANG WHICH COST ME ONLY RM1.70 (five station kot cemtulah) MURAH TAPI LEMBAB NYA orang naik ktm je yang tahu HAHAHA.

ok pastu tunggu la mcm nak tidor zzzz. Dah naik teksi pe semua. Ok pastu dah tanya orang apa semua nak jalan ke mana hmm hmm hmm yayyyyyy!!!
sampai jugak dlm pukul 2 :(
lambat betul haha plan punya lah pukul 10 pagi. Hahaaha. Solat zohor dgn asar dkt sini quite kecik lah tempat solat hm mana muat!!!!!!!


Hihuhi. Ok book hunting time!
PS ; BIG BAD WOLF KASI KOTAK.
Jgn tinggal nanti org curi buku kita!!!!

Dalam wishlist ada 10 buku qila nak tapi qila grab only 3... sedih sangat. Hahahah sebab takde duit ish. Sabor jelah. Amy semangat borong dgn kotak kotak tu ha. Qila peluk je kotak omey tu hihi.

THE MOST BESTFUN PART TODAY ALHAMDULILLAH I MET THIS ONE GIRL SANGAT COMEL SANGAT BAIK UGH.

OK CEMNI CERITA DIA. HEHE
Qila cari buku Attachments by Rainbow Rowell awh buku nii super sweet ish. So qila cari dari hujung sana ke hujung sana mmg nak buku ni je tau haha.

Pastu bila dah nak last last dah kan..... mcm nak give up je. Qila ternampak one girl ni peluk buku attachments omg!!! qila terus cekau dia hahahahah!!! Mesti creepy oh qila ish but thank god dia sangat baik omgggg. Qila tanya dia awak dapat dkt mana buku ni!?!??!!? NAKKKK!!!!

Pastu dia sangat peramah and baik dia bawak qila gi tempat yg dia jumpa tu wiwiwi sbb sumpah tak ingat kot mana kita jumpa buku ni buku tu ekeke.
Tapi dia dgn gigih nya she is willing to help me ya allah baik nya awaak!

Hehe. Pastu qila sempat pesan dkt dia. Awak jgn tipu kita wak mana nya buku nii ekeke.

And then jumpa yay!
and then i gave her a warm hugs! thank u so much stranger ish. Baik betul. Nama dia fatihah if im not mistaken hehe. thanks again! 


Hm.
Penat lah berjalan. Thats all. 

and to be honest....
Tak worth for someone fat like me AHAHAHAAHAH!!!

Melainkan dlm poket ada beratus and borong those kind of books like this for 50 books omg no!!

ok pastu gi makan kepci.
Pastu balik.
End of my story wiwiwi!


Ok so harini qila habis duit tambang (LRT RM2.40 + KTM RM1.70 + TEKSI RM2.50=RM6.60) OH MY.
MAHAL LAH JUGAK!!!
BARU SEDAR.
Tu baru pergi. Balik pun sama ish. RM13 ha tambang pergi balik hihuhi. Sabor jelah nasibaik jalan penat gila tahap ish exercise yeyeh.

Ok goodnight semua! Nak tidor sampai tengahari besok wiwiwiwi hiks.

Oh ya buku dari budak tadika sampai lah ke tua semua ada!

RANGE PRICE : STARTS FROM RM3/ 5/8/10/12/15 hah. Murah sangat dah tu.

Teringat pulak satu makcik tu peh semangat dia borong semua Jodi Picoult. Rasa lawak pun ada hahahah! Bekalan masa pencen gitu hahahahha (madam yg cakap) 

18 comments:

  1. Gila ahh ramainya orang! tpi serious pegi kt big bad wolf ni mmng buku murah2. hebat ah diorg sediakan kotak hahaha. akak kite pegi dulu habis penuh buku satu kotak tu haaaa! hahaha ok ah tu qila, target 10 buku dpt 3. at least ada jugak buku yg qila nak tu. lenkali bila pegi lagi jgn lupa bawak duit bebanyak tau :p :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah!!! menyesal tak kumpul beratus duit hhahaahaaha.
      Takpe. Bookxcess ada!!! Ekeke

      Delete
  2. Best siutttt !! ishhh seronoknya kalau iolsss ada kat sana.....

    ReplyDelete
  3. Qila ni sebelah the mines kan? Qila tau buku apa yg best2 untuk dibaca ? X biasa baca buku omputeh nie haha.

    Kalau tau, ce bgtau jap dekat ruang komen blog saya. Maybe esok saya nak g situ.. takut x tahu buku pa yg best nak beli . Kan beli buku x best rugi pulak. tq qila... !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes yes dkt MIECC belakang/tepi Mines?

      Just walk straight melepasi jambatan Venice Perahu tu whatsoever haha.

      And and masuk je parking lot MIECC.
      NANTI ADA ARROW TO BBW!

      welcome and oledi pm u on what books to buy for boyz

      Delete
  4. best ye kak qila jalan sana sini hehe! btw baik gila stranger tu... haih memang tabah betul tunjukkan kak qila tempat buku tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah ish seriously bersyukur sangat jumpa dia. Heeee~

      Delete
  5. Murah sangat-sangat ke tak bukunya?

    ReplyDelete
  6. wah...dah sampai yer....insya Allah, minggu depan sampai ke sana...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wiwiwiiii cepat giiiiii nanti habis buku best eheheehhek

      Delete
  7. cool gila tulisan big bad wolf tu!!!

    alamak, ni yang rasa nak g sana ni .aaaaaaaaaaaaaaaa~

    ReplyDelete
  8. hatechuuuuuu keylaaaa hahaha. i always wanted to go bbw!!!

    ReplyDelete
  9. woww! ramainyaa. patut la cari tak jumpak, bukan main besar lagi. huhu

    ReplyDelete
  10. murahnyer ! patutlah ramai org borong !

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  11. Gila ah Qila memang cari buku specific T_T Kalau kak Nad grab je mana yang sinopsis macam best tak kisah la tebal nipis writer famous tak famous hahaha

    ReplyDelete
  12. Pergh u mention nama i laaaa ekekekeke lebiu.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!