Sunday, December 21, 2014

all i ever think about.....

all i ever think about is clothes i can’t afford and food and books i want to order (mainly from bookxcessonline.com and debookroom.com aish!!!
$$$$$$ where are youuuuuuu :(((((

why u're not here when i need u the most!?
Do u even know that everything is like on sale????

hahahaaha. over hiks.
Im so happy bcs im broke :(
hahaha. Too happy to be sad i guess so yeh.

My lepas-dapat-duit-list is now updated wiwiwi!

Qila nak kumpul duit nak beli Ephyra Premium untuk umi. Kesian tgk umi dah tua tak bermaya. Qila ok lagi. Tak 20ies lagi so no need those extra collagen thing so yeah! Ephyra beratus kan T_T

Pastu nak kumpul duit nak beli buku dkt bigbadwolf tahun depan!!!! Muahahahahah. Kena kumpul beratus ni har har har. *Nangis sikit pegang tabung yang super ringan or maybe the tabung oledi empty???? Ugh* (kita tak kaya nak shopping buku dkt kino/mph) hahahahahahah!

Ha tu je. Hehe. Yang lain tu kita tolak tepi hoyeh! lepas dpt elaun nak ketepikan terus lah rm500 kan. Hehe. 
Chaiyuk qila i know u can do it!
fighting gambate gogogo!


P/s; nak Baymax satu :(((( hihuhi.This week is gonna be so challenging hehe. Ada assignment and yes presentation waduh imm so dead. And then last class on wednesday.Khamis christmas kan. Pastu selasa on 30th Qila exam uish. Cuak tapi ish. Hati dap dip dup aje. Hehuhehu.


Nanti kita bw ok no worries xx

10 comments:

  1. Hahaha. akak suka pergi kinokuniya. lalallalala :D

    ReplyDelete
  2. Yes, qila. U can do it! Semangat! :)

    ReplyDelete
  3. hahahha. cian qilahhhh... chaiyok okaaayyy.. boleh punyaa laahhh. jeles je tengok orang yang kuat membaca cam qilah ni... hehehe

    ReplyDelete
  4. Nah $$$$$$$$..hihihihii.... btw gud luck in ur exam cik Qila... :D

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan urusan qila ya :)
    i knew u can do it! :D
    luv u~!

    ReplyDelete
  6. time hujung2 tahun ni, sale merata. tapi bila duit takdak, mampu tengok ja la. huhu

    ReplyDelete
  7. Gud luck :) pastikan duit penuh sampai kena beli lagi satu tabung kekeke

    ReplyDelete
  8. Samalah kita. Teringin sangat nak beli barang banyak-banyak tapi duit takde. Mampu tengok sahaja.

    ReplyDelete
  9. Kene buat list apa yg nak beli la..
    Compare 2-3 benda utk di beli tak la terbeli semua huhuhuu.. well keep strong yeh :D

    ReplyDelete
  10. keinginan nak beli barang takde sangat, keinginan nak berjalan tu yang sangat tinggi...money, come to me!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!