Thursday, November 27, 2014

Sadlife sad story #1

Assalamualaikum hello hey hi!

oh sangat sangat stress harini sampai kan rasa tomorrow will be a big huge humongous pimple akan tumbuh uggggggghhh hahahaah!!
LESSON LEARNED : JGN PERNAH TINGGAL KUNCI HUDUH NI HIKS

seriously. tak pernah
dalam hidup selama 18 tahun ni a kan terjadi kejadian seperti ini ya allah! :(!!!!

Hahahahha i never imagine that im going to STUCK at Kaka's room for 45minutes pakai baju bussuk ohmy hahahaja.

Sedih nya hati kalau kita gi MANDI pastu pintu bilik kunci!!!!

Seriously.... is this happening?

haih. Well that just happened to me. Gila punya cerita. Baru paham lah perasaan orang lain yang tertinggal kunci dalam kereta oh my tu worse.

So tadi qila terus gi bilik Kaka hahaha duduk situ keringkan rambut duduk jelah diam diam hahahahaha Kaka is super nice nak bagi pinjam baju HAHAHAHAHAAH!! so qila duduk jelah. Doing NOTHING! Aannd then teringat!!! Kaka kan classmate dengan roommate qila so mesti ada number whasap in group so yeah. Already whasep one of my roommate to please lah cepat makan and OPEN THE DOOR PLS N THANK!

and AGAIN there is Kaka (super nice) when she offers me her laptop hahahahahah.

So i ofcs lah google meng google kan hahahahah.

And guess what.
Qila terjumpa website muslimah clothing (ok...phm...takde kena mengena but who cares!!)

hehehe jgn lupa jemput tengok

www.zolace.com

Ok tu je nak promote ekeke. Qila browse lah stuffs there hehe not bad!

alhamdulillah lepas beberapa puluh minit qila tunggu dengan penuh kesabaran. Kay (roommate qila) balas whasap Kaka wiwiwii

Dah dapat masuk bilik and nak gi makan Sizzling Yeeemmeh hiks.


Updated^
lololol. Sizzling dkt cafe mahallah ni boleh lah wiwiwi have a good day!

18 comments:

  1. haha, pengalaman wajib kalau duduk asrama kat universiti..huhu.akak pun pernah kena.nasib ada kawan-kawan tumpangkan bilik sementara roomate balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan ya allah bersyukur ada kawan bilik dekat ekeke.
      Kena pandai berjiran wiwiwi

      Delete
  2. sengaja tau tunjuk gambar makan sizzling. haha :P

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak makan sizzling yeemee :)

    ReplyDelete
  4. haha oke la tuh. aku pernah tertinggal kunci dalam bilik masa kem, which kena stay dekat asrama. too bad sebabnya duduk seorang n time tu weekend. pakcik ofis xkerja. 2 days stuck tak leh masuk bilik. nasib baik ada baju dekat ampaian and recycle je. hehehe panjang lak bercerita. btw Jom baca entri terbaru saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn recycle jelah yg mampu haihhh

      Delete
  5. pernah terkunci dalam bilik sendiri dengan roommate... tombol rosak.. dah la masa tu nak pergi kelas.. adoi

    ReplyDelete
  6. hihihi next time jgn lupa bawa kunci. sila gantung di leher :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takkan nak gi mandi pun kena bawak jugak hahahaha tp after this ill be extra careful tho :((( hahahah

      Delete
  7. apa nii bilik terkunci pun boleh usha kedai baju lagi ni hahahaha

    tetiba rasa lapaq kbaii

    ReplyDelete
  8. Last month akak pernah tertinggal kunci rumah, segugus.. means sekali dgn kunci bilik, gril dan pintu depan. You know.. lps akak keluar dr bilik, nak bukak pintu dpn baru perasan lupa nak ambik kunci tu atas meja solek, sedangkan masa keluar dr blik tu terus kunci pintu. Nasib baik masa tu housemate ada, tlg bukak kan pintu depan, then balik kerja barulah setelkan utk buka pintu bilik. Seriously lps tu mmg betol2 berjaga2.. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya allah segugus tu takleh belah lah kak.
      Mmg sedih kan aish. Tu yg agak bahaya oh kalau satukan kunci.

      Satu hilang semua habis hilang :((( hihi kannn extra careful!!!!

      Delete
  9. tak ada pengalaman di asrama. huhu.

    ReplyDelete
  10. akk pon pernah kena macam nie.hahaha...maybe tu wajib kot sekali seumur hidup kita kena merasa haha

    ReplyDelete
  11. Hahaha kesiannya kak qyla kena kurung dalam bilik ye... Btw kak qyla comel gila makan sizzling arghh!!

    ReplyDelete
  12. haha. kesiannya. rasanya sepanjang cikfafa dok hostel belum pernah lagi tertinggal kunci.*eh sat,ka ada tapi cikfafa tak ingat?hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaahhahh mohon ingat balik ye kak fafa hikhik

      Delete
  13. Sy plak kunci kereta trtggl dlm kete yg brkunci. Huhu
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!