Thursday, November 20, 2014

Magnum Cafe @ Mid Valley

I SCREAM 
U SCREAM
WE ALL SCREAM
FOR ICE CREAM!!!!!!!!!!!!!
Wiwiwiwiiiii
Hahahhahah qila alhamdulillah dah merasa dah minggu lepas hiks.
Ni semua sebab kakak qila yg overly attached with dessert tu -___-
Seriously dia suka try like everything new haih.

Nasibaik i love magnummmmm nyum!

 So yeah. First of all. Qila kena culik hikhik dari uia gombak and terus gi dgn semua kakak pip alim azim sekali wiwiwiiii gi Mid for ice cream hunting hiks.




Pastu terus direct ke Magnum weeeeeeeeeee~

Beratur kejap je sebab tak ramai orang hehe.
Tapi if u do google it. Memang ramai gilaaaa orang beratur dekat Magnum Cafe ni.
Ish ish. Gila hihi. 


Ok ada 2 choice hiks. Boleh pilih custom or yg ready made!!
wiwiwiii!!!
Ofcs lah pilih yg custom hikhok.
Hehehehehehe
boleh pilih 3 topping sendiri heeee.



Ada marshmellow, pringles, rose petals, hazelnutz, pretzels, oreo, brownies cookies,
mcm mcm hiks.

So sorang RM10! 
Heeeeeeeeeeee~ Ok lah tuuuuu sbb magnum ice cream pun dah RM5 kan hiks.
Toppping dia tu ha malas nak buat wiwiwiiii

EH EH LUPA NK CKP............


ABANG MAGNUM TU SUMPAH CHUMIL NCEM HAHAAHAHAHAH TT_TT

Dah lah he tried so hard to speak malay with me awwwwwh. 
Ok btw qila pilih topping Pretzel + Hazelnuts + Marshmallowwwww!!! Weeee~

And then go to the next stop which is
CHOOSE YOUR ICE CREAM : VANILLA OR CHOC BROWNIES
Hihihihi.

And then celup your bogel ice cream 
into chocolates which are 
DARK CHOC, MILKY CHOC AND WHITE CHOCOLATE HEHEHEHE.

Qila pilih white chocolate! Hihi. Memang bebetul buat magnum sendiri gitewwww.

So this is mine hehe. White choc magnum gitchewww hiks.

Kakak pip alim azim pilih milk chocolate huh loooser hahaahah.
Ok dah lah gambar je eh. Hihi.




So yeah five of us kus semangat hiks.
Location Magnum Cafe dkt tingkat atas sekali tau tau heee.
Yang qila ingat Daiso and tempat wayang tu eh yeke eh entah hahahahah ekeke.


So nak mengubati rindu ni ahaks. Qila nak gi lagi besok inshaallah heheehee.
Nak gi jumpa dgn dak dak uia peee jayyy gitchewwwwwwwwwwww ihihihiks.

Seriously. Highly recommended sebab affordable n nyummmmmmeh.
Pastu kitorang gi Ikea beli meatball yayyyyyyyyyyyyyyyyyy
ok tata!!!

21 comments:

  1. Wah2...sumpah jeles ni...ini tidak adil ni dia pi x ajak akak...

    ReplyDelete
  2. untung la makan sedapppp...

    p/s : Aisya! Qila kata nak belanja kita tgk Mockingjay!!!

    ReplyDelete
  3. serious best gilaaa.. kat mana tadi? mid valley yaaa.. jauh laa. hmm

    ReplyDelete
  4. argh...teringin teringin tapi tak suka pegi mid valley

    ReplyDelete
  5. Amboi2 sedapnya makan aiskrim magnum.. :)

    ReplyDelete
  6. Wahhhh arghhh bestnyaaaa bila duduk gombakkan.
    hm. jeles i.

    Ni yang rasa degree nak mohon sana. hahaah

    ReplyDelete
  7. Aduhai kakak... Buat saya terseksa ja tau! Tak baik tau kak qila nih... Pergi tak ajak laks tu. Hahaha.. XD

    ReplyDelete
  8. sedapnyaa. .:D
    bila nak belanja? hehe :D

    ReplyDelete
  9. best nya kak qylaaa!!! nak pergi esok, bawak lah kita sekali ye xD hahaha btw kak qyla cute gilaa isy jeles v_v

    ReplyDelete
  10. sedapnyaaa magnum. yum yum!

    ReplyDelete
  11. hai qilaaa lamanya xmai sini hehe.

    ya Allah sedapnya eskrem tetiba rasa mcm mengidam hehe

    ReplyDelete
  12. wahh menarik!! leh feeling ala2 aiskrim ciptaan sndiri sbb toping pilihan sndiri..:)

    ReplyDelete
  13. alololo seronoknyaaa... terliur kak oiii, even tgok gambar pun. hahaha

    ReplyDelete
  14. arghhh harap2 dia buka branch kt pnang.. sedappppnya qila. serius meroyan tgk :P

    ReplyDelete
  15. em edapnya ummm. lol boleh buat toping sendiri eh teringat pulak truti fruti, also mahalllsss

    ReplyDelete
  16. sedapnyaaa. nak pergi jugakk ah pasni :)

    ReplyDelete
  17. nyum2. kenapa la dah habis belajar baru depa nak bukak kat mid nii. sobs2.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!