Wednesday, November 12, 2014

Goalss

Taktahu kenapa. i just love to google quotes about life.




Best lah baca semua ni.
Buat rasa nak struggle.
Live life.

You Only Live Once right.
so live yo life.
Treat the one who loved u.
Just 4get the one yg lupa kita tu hikhik.

And hey family comes first!

oh oh btw qila tgh on process hafal doa untuk umi dgn abah hehe.


Best sangat. Hehe.

i love to followup with ig; daily_reminder mashallah best gilaa weh. Seriously. Credit doa ni dari dia lah hee. Perfect.

Ok tataa! Saje nak share doa.

Ingat, amalan kita yg sampai lepas mati kan ada 3 ; sedekah and ilmu manfaat and DOA ank yg soleh hehe.

One of my life goals : anak solehah gitchewww. Hiks.

Fighting!!!!
Tak zaabar class jakgi pukul 1.30 belajar stats! Hihi.

12 comments:

  1. insyaallah kak qyla akan jadi anak yg solehah..
    tolong doakan ina jd anak yg solehah jugak ye heheh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestiii inshaallah kita semua wajib jadi anak soleh solehah heeeeee wiwiwii!!!

      Delete
  2. Eh sama dengan akak , suka sangat google quotes. Hahaha.

    p.s : inshaAllah Allah dengar doa qila. :)

    ReplyDelete
  3. A'ah saya pun suka sangat quote. Kalau rasa down terubat lah sikit kan! :D Suka yang quote nombor 3 dari atas tu. :D

    ReplyDelete
  4. Inssyallah qileh jadi anak yang solehah, doakan akak juga.. :)

    ReplyDelete
  5. nice sharing qilah.. inshaa Allah kita sama-sama berusaha utk jadi anak yang soleh. (:

    ReplyDelete
  6. I'm a quotes person too ^_^

    ReplyDelete
  7. interesting..hai..done follow bck...thnxs..slm knal=)

    ReplyDelete
  8. quotes are amazing inspiration indeed!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!