Saturday, November 29, 2014

Etude House ON SALE!

Etude House sale only on weekend (friday saturday n sunday wiwiwi)


The greatest deal which is..

BUY ONE FREE ONE OH YEH.

50% GITU.

Qila terliur gila nak beli cleansing foam yang Milky You and Baking Powder ni sebab my beautiful friend currently using this which looks and works perfect on her uggghhh

Cantik sangat hehe dia bebetul flawless ish. Hihi. Siapa je yang taknak jadi cantik kan wiwiwii.

But the price oh my!!!
Terkejut beruk when i found out that the price RM50!!!

TO be precise : Rm51.90 oi hahahahaha.

Can i just rob a bank or sth?
So patah seribu lah bila nak beli haha.

But now kalau sempat qila mmg nak beli while this weelend sale is on kan?

kira satu jadi rm25 gitcheww hahahaa.

Btw nama nama dkt etude house mmg chumil. No wonder lah kak sally pun shop till drop dkt situ heeeeee.

And btw qila rasa mcm in love je dgn semua products from Korea nii ish.

Lagi lagi now i used this Nature Republic handcream ya allah wangi gila and alhamdulillah qila pakai without any rashes to happen! Yay best gegilaa wiwiwii i got two flavors which are Peach and !

takde gatal gatal pun yeyeh.

Lipbalm pun qila guna Nature Republic punya ihiks. Lipbalm ni pun cantik gila aish. Dia warna invisible but when u just put it on ur lips akan jadi pink gitchew awww. Tak lekit and super comfy hehe. Lawak ciked lah sbb ada gmbr siapa tah hahahah.


Im in love with Nature Republic, Etude House, The Saem, Missha etc. Walaupun seebenarnya mmg tak mampu oi
Hahahahahaah.

So thanks to Nafisah Razali for giving me this precious product hehe. Dia kata dia bagi ni sbb dkt Korea murah and Taecyeon pun pakai!?!?!?

and im like oooooh kay hahhaahaa.
Siapa gi Korea nak kirim lipbalm lagi pls.

Ok tu je nak cerita hiks. Comel lah these stuffs. Ish what a desire :(
P/s qiila terliur nak ni jugak haahaahahah.
Mcm best je oh ada 12 pencuci muka and setiap bulan tukar hahahahah!

kenapa lah comel sangat aeishh hahahaha.

8 comments:

  1. Memg comel2 la smuanya huhu

    ReplyDelete
  2. best kan produk korea ni,tapi biasalah kn mahal,tq visit my blog

    ReplyDelete
  3. Gambar Lay (EXO) dekat Nature Republic tu. hehehe. Teringin juga nak pakai products macam ni tapi macam Qila cakaplah, mahal woi.

    ReplyDelete
  4. Omg!! Kenapa cute sangat T-T Geram pulak tengok pencuci muka dia.. Haihh :( Someone please belanja hahaha :p

    ReplyDelete
  5. bukan main semuaaaaa dia nak kan? hahaha

    ReplyDelete
  6. amboi, kemain. haha. cleansing foam pun ada baking powder naa, ingatkan kek ja ada. hehe

    ReplyDelete
  7. tak cakap nak suruh akak belikan...hahaha...kan...now you know why akak beli byk brg kat Etude...

    Nature Republic punya model kan EXO...so, tu salah sorang daripada EXO punya members...xtau nama apa...akak kenal cnblue je -_-

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!