Saturday, November 15, 2014

Countdown ciked lah gi BBW

Hi there☹☺!!!!


wiwiwiiiii!!!!!! NAMPAK TAK SADLIFE DISINI SBB TAKPERNAH GI.
HAHAHAHAHAHAAHAH!!!!

Hi assalamualaikum how are u doing?

good morning happy sunday?

hehe jum countdown nak gi big bad wolf boleh tak hikhikhik.

Lagi 3 weeks lagi cemtu lah.
Hehe qila dah kumpul duit dah.
Dah bagi Pip pegang kan jgn pernah bagi duit tu dkt qila melainkan nak gi beli buku dkt big bad wolf hahahahahaa.

Senang gila lah nak gi sana ui qila baru tahu hahhaa.

Naik ktm dari memana gi ktm serdang pastu tanya lah sesape dkt situ kalau taknak sesat jalan hewhew.

Hmmm mesti ramai gila bapak ah sbb cuti sekolah kan hiks.

So yeah. Qila dah buat dah to-buy-list sebab qila tahu nanti dkt sana just tengok sinopsis and terus grab jelah kan hiks.

Qila nak beli dalam 5-6 buku je kot. Yg lain mcm tak menarik perhatian je. (Tak tak. Tipu je. mesti lah nak beli sebanyak yg mungkin!!!)

ada tak sesape nak belanja kita buku harry potter n trilogy lord of the ring alahai my peberet lah lotr tu!!! Harry potter qila suka number satu je sbb harry chumil. Pastu dah tak berapa nk chumil dah ok whatever.

hehe. Boleh scroll memana yg nak wiwiwi.

So gi sana cari and grab terus balik muahajahaja!!
Jom gi sesama jom jom.

Qila mmg tak busy ni sebab short sem hahahahaa.
Cuma kena tanya org how to get there...... hmmmmmmmm.

Ok hehe. Ermm mcm nak je diary if wimpy kid tu. Boleh suruh alim azim baca emmm... hahahaaha nak mintak lah duit dkt ayahsu hihuhi.

Ayahsu nak duit nak beli buku wiwiwiwii. Ehem. Hunger games pun menggiurkan ish ish. Dah dah byebye

19 comments:

  1. Belanja kita satu buku qilehhhh...Tengah pokai plak sekarang.. :(

    ReplyDelete
  2. Bapak murah la! Jom pergi sesama Qila. Nanti akak boleh suruh ayah akak/Along akak tolong hantarkan ke the Mines tu. Ambil dari KTM Serdang. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ke hihihihi jom jom hehe inshaallah!!

      Delete
    2. Saya tak balik KL kak Sally sebab rumah saya bukan dekat KL. hehe

      Delete
  3. Hai Qila.. lama tak baca celoteh dia.. Hihi ^_^
    Big bad wolf memang best tapi kak gee tak dapat nak join pergi kali ni.
    Too busy ^_^

    ReplyDelete
  4. Untung la qila dekat. Senang nak pergi. Jauh beza ahhh harga dia. Arghhhh jelesnyaaaaa T___T

    ReplyDelete
  5. seriously memang best!! actually ina memang dah lama tinggalkan zaman baca novel since ina masuk darjah 6.. but dulu pernah lah jugak addict dengan novel ni.. and now, skrg ada jugak rasa nak baca novel .. tertarik pulak dengan diary of a wimpy kid.. ina ada baca satu novel tu, drpd kawan ina.. seriously memang pecah perut gila xD best! tapi baca tak habis pun sbb esok nya exam pt3 bahasa arab -,- alahai kesian betul ina ni kan.. sekarang mengidam nak baca novel tu!!!

    ReplyDelete
  6. wahhhh.. selamat ber"pestaaaaaa" qilah hahahahaha..

    ReplyDelete
  7. akak baru nak jinak2 layan movie magic2 macam ni.. tp nnti nak try baca buku dia pulak... (:

    ReplyDelete
  8. eh, dia dtg mines lagi? yes. hehe. hai qilah :)

    ReplyDelete
  9. yeayyyyy akhirnya ya keyyyy! nak minta tolong belikan buku boleh?? miahahahahaha
    countdown elok2 ya, jangan sampai termiss tauu..kalau akak free nanti boleh date dekat bbw hiks ;D

    ReplyDelete
  10. peminat buku2 mmg eksited ngn BBW nie...

    ReplyDelete
  11. salam kenal qilah..kalau ada rezeki jumpa kat sana. follower nombor 1868

    ReplyDelete
  12. hopefully sem depan, kat melaka pulak.. tapi, buku yang beli haritu pun xhabis baca lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  13. kirim buku satu ke dua ke tiga ploh tau!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!