Friday, November 28, 2014

Boat Noodle wiwiwi

Hi hi finally got the golden chance to go to Jaya One wihiw! (Cerita Jumaat lepas ekeke)

Plan yg sebenarnya nak gi Mid je nak gi Magnum Cafe tgk abg ncem oops!
Tapi disebabkan sorang anak dato' ni mak dia tak bagi gi Mid, terpaksa lah have a bit change in our plan haih.

Sabor jelah nasibaik anak dato ekeke.
So this is Ell (ank dato' oi) pakai heels siot gi Uia ekekekeke. Asal Ganu tp peh tak bau kopok lekor langsung hihi.
Biasa lerrrww. Budak BEN hikhok. Mmg tak lewwww nak kecek ganu. Speaking only hahahaha.

Ok so yeah. Yaa dats me hahaha.
Over oh filter chrome ipong haih.
Nasibaik qila nampak cantik hiks.

Sedih tau gi lrt naik lrt turun lrt sensorang but of course to try those quite famous Boat Noodles nyummeh kita hadap jelah haih.


Well zarith claimed that she ate like 10bowls like what. Hahahaha acah je dia tu ekeke.

So yeah! The taste is super nyummy!

Definitely highly recommended as its sour and spicy at the same time !!!

i looooove laksa penang so if u do love laksa u should come and try all this kind of weird-name-bowls hehe which are (())

sumpah sebijik laksa dkt giant bt caves hahahahah!! dia mcm extra pedas extra masam and extra petis eh?!

hikhik thanks to zarith and zian farah yasmin!


my bae-rak bae-ngong bae-cok bae-bae-bae ✨💩💩💩✨
(insert everything nice) i lap u oll!

Like seriously.
Qila nak gi lagi MAYBE tomorrow or on sunday!!!!!!!
hiks. Ok byebye!!!!
P/s : tak sedar diri jap nak midterm on next friday oh tidak!!!

19 comments:

  1. qilah pun dah pergi. aaaaa . jeles banyak. hari tu dah baca dekat blog nurie & nad. sobsss. bila lah dapat pergi :(

    ReplyDelete
  2. Tak ada peluang untuk pergi lagi. Hmm, jealous dengan Qilah...

    ReplyDelete
  3. nk jgk :( .....................................................

    ReplyDelete
  4. ramai dah pergi..kawan akak dah pergi makan sana jugak..sedap sangat ke.hehehe..tah bila la dapat merasa ni..aishhh

    ReplyDelete
  5. orang kalau makan kat sini memang mesti bermangkuk-mangkuk yer?hehe
    tengok gambar pun macam pekat betul kuahnya. terliuq sat. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup mmg bermangkuk sbb mangkuk dia kecik je mcm untuk 2 suap je hahahah.

      So disebabkan satu mangkuk rm2? Kita tibai je banyak mangkuk ekeke

      Delete
  6. Assalam... waahh... looks really delicious... btw sampai banyak tu ke makan?? hahahaha...

    p/s: hmmm I was wondering what is "omfg"??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam uncle haha. It tastes delicious just like it looks!!!! Hehe. Mangkuk dia kecik lah hahhahhahah.

      Omgggg actually but typo omfgggg hihihi

      Delete
    2. ohh.. please, do correct the mistake... :D
      Bless you qila...

      Delete
  7. wahh..macam best je..maybe boleh try jugak..jaya one kat mana..mid taw la.. =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaya one dkt depan uia pj heeheehehhehheh

      Delete
  8. qila ni buat kak nina jeles la.. hehe. start dr magnum ;)

    ReplyDelete
  9. sedapnyaaa!~ meleleh air liur. .hahaha. .banyak jugak tengok blogger update pasal nie. .jeles jap kite. . :D

    ReplyDelete
  10. sedapnyaa :). ehh ehh lawa ahh qila hahaha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!