Sunday, November 30, 2014

Blogwalking settled!

Good morning! happy sunday everybodeh!

Alhamdulillah☺!! I am soooo happy that my blogwalking job is settled wiwiwi.

Qila dah cuba sehabis baik untuk blogwalking bloghopping blogrunning semua lah wiwiwii.

I am so excited sebab dah blogwalking semua peserta Giveaway EPHYRA peh peh qila dah gi 200 blogs for 2 days gitchew hahaha. Terima kasih wifi uia hahahahahah!!!

Since semalam memang all day out blogwalking day gitu hehew sbb starting tonight qila nak kena study smart untuk midterm on next friday oh oh.

Another 6 days untuk midterm and Big Bad Wolf time hm hm.

Harap sangat midterm senang hihuuhi
So takdelah rasa bersalah sangat nak terus gi Big Bad Wolf lepas exam heeeeeee~

Ok fighting! Chaiyuk!!!!!!


nah selfie ciked ekeke.
Muka stress sebab study gitchewwww hahahaha loltipu maaf. Hm. Nak gi tengok mockingjay lagi boleh tak hm. Nape peeta menyedihkan sangat dlm Mockingjay haih. I am super total mega seriously sad about mockingjay :(!!! Ok dah dah.

Jom cuci mata dekat www.zolace.com
hiks.

P/s; siapa je yg ada buat tempahan blog eh. Hehe. Nak mintak tulun hehew. Ive been thinking for that since foreverrrr hihuhi. Tapi qila mesti kena design dulu kan pilih tema lah ini lah itu lah. So yeah. Tazzzabar nyeeww hiks.

Nak jadi pandai in editing blog but sigh! Nope. That is not my bidang ekeke.

15 comments:

  1. Salam Ahad! Akak datang menjengah Aqilah! Dok baik2 kat UIA ye,..

    ReplyDelete
  2. Good luck for you midterm Qila :)

    ReplyDelete
  3. salam pagi...done follow awak... jemput follow blog sya =)

    ReplyDelete
  4. josh hutcherson!!!! omeyyyy ihihihih.
    wahh byk nya keyla blogjogging nii xD
    eeeeee untung ah dapat pegi bbw >.< plisssss suruh dorang buat kat miri jugak hokey!!!

    ReplyDelete
  5. good luck untuk midterm qila. semoga berjaya ihik :))

    ReplyDelete
  6. sy pun x pandai edit2 blog huhu

    ReplyDelete
  7. wahhh..gigihnya bw..kita sempat balas kunjung jer bizi sangat.huhu..

    ReplyDelete
  8. tak sabarnya bbw!!!! hehehe. qila pergi bila??

    ReplyDelete
  9. fuiyoo! 200 blog untuk dua hari. rajinnyaa.hehe.
    belum lagi tengok mockingjay, harap tak dak la sad ending. don't spoil it pleaseee. hahaha.
    good luck untuk midterm yer! ^_^

    ReplyDelete
  10. Akak baru je tempah dengan azhafizah untuk full template. Kahkahkah.

    ReplyDelete
  11. god luck midtermm exam. pejam mata pun boleh jawab . hahah :P

    ReplyDelete
  12. Mak aihhh blogwalking sepantas kilat nampak..

    p/s: g tempah dekat kak Azhafizah, design cun melecun.. meletupp gituew :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!