Friday, August 8, 2014

Thank you ZALORA!

Ok ni cerita like last two weeks i guess haha sorry ZALORA! But you're one of the best website (for onlineshop) hiks.

Ok pernah tengok tak iklan ZALORA bersepah bila raya? Haha.
Dekat youtube lah, almost everywhere jumpa zalora haha.

So yeah. I got RM50 voucher from Zalora hoyeh hoyeh!
Pe agi kannnn hihi. Tak rambang mata sangat sebab qila kekurangan duit hahaha.

Shoes -- Takut tak muat dengan kaki qila yg mok ni.
Watch -- Takut allergic gegatal nanti. And tak berkenan.
Handbags -- Aummmmm.
Tops, Bottoms -- Nonono takut tak muat haha. Size makin besar makin besar wang nya $$$

So i chose handbags yay!

I chose this one sebab entah. Haha mintak kakak pilih kan wiwiwi.

Pastu harga sebenar RM99.00 amboi rabak purse aku oi.
hahahaha. But alhamdulillah bila raya ni SEKARANG ZALORA tengah on 
free shipping and 
lots of discount are waiting for u wiwiwi!!!!!
RM99 RM69.90
Huhu.

So qila tambah RM19.90 for the bag he he he he.
Alhamdulillah.
Besok petang (lepas solat jumaat) tu terus sampai 
gila kentang lajuuuu hihihihi. (Tq GDEX)



Ok thanks tau tau ZALORA i rlly appreciate this bag hehe.
Warna sama dalam gambar. Size pun quite big but ok lah! I love it i love it heeee :D

Sorry kakak jadi model sebab dia terasa dia cantik haritu haha. Sukahati ko lah kak.
Malah baso. Hewhew. Ok selamat berpuasa 6!
Lebih afdhal puasa ganti dulu weee~

LAST BUT NOT LEAST TQ SO MUCH LAH ZALORA!!!!!!!!
HUGS!!!
Kira ni hadiah birthday jugak lah eh. Hehehehehe.
Ahad ni nak keluar dengan sape ek.....
Hahahaha. #foreveralone


14 comments:

  1. pernah baca byk jugak blog yg ada complain pasal Zalora, tahniah lah Qilah tak termasuk dlam perkhidmatan yg kureng oleh company tu. :) Mana2 online shop pun msti ada problem. Cantik bag tu, bayar doploh hengget je plak tu.

    ReplyDelete
  2. cantiklah beg..simple but nice..

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt voucher zalora, cantik beg Qila tu :)

    ReplyDelete
  4. wah...congrats dear!

    ps: selamat hari raya maaf zahir batin qilah!:) baruni jenguk blog qilah..nk nak wish raya tenet prob...huuu

    ReplyDelete
  5. Cantik... tahniah Qila.. :)

    ReplyDelete
  6. heheh comel je dye posing dengan beg baru tao ! :D

    ReplyDelete
  7. Wah.. tahniah.. murah tuh :p

    ReplyDelete
  8. kak sally pun dapat jugak...tapi sebab kedekut...kak sally pilih yg mana tambah RM9.90 je...hahaha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!