Saturday, August 23, 2014

#SaveGaza by FcBerjaya

Hehehehehe abah kan jadi Coach dekat padang Greenwood ni err heehehehehe.
So abah ada lah mcm create event Save Gaza woot woot!
Alhamdulillah berjalan dgn jayanya heeee :D

No pembaziran at all (sebab end up aku bawa balik semua makan hoyeh) (nasibaik cedap)
hiks.

So memang kakak kusss semangat gila uiii bangun bangun je dia dah tersengguk duk atas lantai and do the Save Gaza banner.

Hihihihi.

Tapi sayang nya kitorang siap lambat so game antara Pasukan Merah & Hijau dah habis T_T
Hihihihi. 




And bergambar time!

And MAKAN time hehehehhehe.
Alhamdulillah. 


Best hihi. Another day that well spent hihi

9 comments:

  1. Rindu kat Umi dengan Pip...Qila tak :P

    p/s : nice activity though!

    ReplyDelete
  2. wah.. hihihu... comel je korang.. save gaza!!!

    ReplyDelete
  3. wa.... macam best je. .hehee.. XD

    ReplyDelete
  4. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
    Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there!
    Appreciate it

    Check out my web site; cheap hosting uk html cheap hosting

    ReplyDelete
  5. day well spent. Alhamdulillah. comelll nyaa tengok budak2 nih..ggrrr

    ReplyDelete
  6. hi baru follow ur blog..sudi2lah join giveaway blog azie :)
    Giveaway Azie Suhaimi

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!