Friday, August 1, 2014

Homeworks

Hi qila tengah bersengkang mata menyiapkan assignment arab hihihihi.
Ustazah suruh kitorang buat Powerpoint Usroti which means Family in Arabic wiwiwi.




Excited but exhausted too. Heh.

So yay i am so happy yang tinggal 10% lagi je inshaallah ciap woot woot go qila go!
Hehehehe actually i love everything yang menggunakan laptop hahahah.

Rindu nya nak menaip hihi.
Bila type post ni mcm semangat gila je hiks.



Ok goodnight! Thank u so much Ilyana Azman ajar i buat Powerpoint secomel ni hiks.
I am so glad that mine is gonna be awesome inshaallah. Harap ustazah boleh buka ah powerpoint aku ni hikhok.


Camat ari raya keempat semua!!! && HAPPY AUGUST!
10 AUGUST IS MY BIRTHDAY YAYYAYYYYYYYYYY


Hm rindu nak berblogwalking heheheh. Lepas raya ni elaun inshaallah masuk hehehehe.
Sesiapa weekend gi Mid Valley/KLCC roger roger lah kitewwww hiks.

12 comments:

  1. letak dalam powerpoint nampaknya gambar raya terr qilaa. hihi

    ReplyDelete
  2. auww..nak dekat dah bday dia,hehee

    ReplyDelete
  3. Dulu my sis pun ada buat assignment macam ni :D

    ReplyDelete
  4. Comel presentation tu. Selamat Hari Raya Aidilfitri qila

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.

    Semoga Qila berjaya di dunia serta sejahtera di akhirat.

    Aaminnn... :)

    ReplyDelete
  6. Waa.. cantiknya .__. Go! Berusaha !! :D Gambateh ^^

    ReplyDelete
  7. ren tak sentuh lagi assignment. next week pulak quiz, tak bace ape2 pun. hahaha.

    ReplyDelete
  8. wow assigment BA :o nampak susah je

    ReplyDelete
  9. gambar keluarga tu cantekk ^^ Semua sedondon *thumbs up

    ReplyDelete
  10. teringat blaja arab kat CFS...Ustaz Bahari..hihihihihi
    la..la uridu..hihihiih ^^

    ReplyDelete
  11. Hew3.. ^_^ cantiknyee qilah buat.

    ReplyDelete
  12. Bila Arab je pasti saya ingat satu perkataan arab yg belajar masa sekolah dulu tp kekal memori smpai ke hari ini... 'jumjumatun' hehee... :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!