Saturday, August 2, 2014

Chiffon Maxi Skirt Murah (for plussize)

Qila dah tekan dah button CASHOUT nuffnang yay! Malas nak tunggu lama lagi hahah.
Nak shopping hihuhihiu. Nak beli laptop idaman yay!!!!! 

And sempena birthday qila minggu depan HAHAHAHAHAH. I bought myself 3 chiffon skirts wiwiwi.
Sedih kan beli hadiah untuk diri sendiri hahahahahaah. 
Thank you so much kak @style_extra wiwiwiw. Murah uisssh dah ah ada size besor yayyayayyy



Warna aqua mint qila dah ada, grey pun dah ada.
SO I ADD ON 
BLACK PINK AND ROYAL BLUE WIWIWI

Haaaaa aqua mint dah sold out hihu.
Cepat gi beli dengan kak Style_Extra heheehehehehe.
Dah lah servis terbaik aaaaaaaa bestnyaaa hihihih.

LAYLA SKIRT
(chiffon skirt w lining)
- tak jarang
- warna yang cantik
- tak kembang
- pinggang getah yang selesa - sangat fashionable
- harga yang berpatutan

Price :RM40 (exc postage)
postage : RM6 (sm) RM9 (ss)
 ️ 
PROMO PRICE (valid till 10/8/2014️) 

1pcs = RM40 (exc postage)
2pcs = RM80 (free postage)
3pcs = RM100 (free postage) 

️ 


MEDIUM SIZE (fit S - XXL)
waistline : 24inc - 40inc
length : 103cm


BIG SIZE (fit 3XL - 8XL)
waistline : 28inc - 46inc
length : 110cm

max for 170" height** 
MATERIAL : high quality crepe chiffon *ada ruang untuk letak belt 


HOW TO ORDER? ------------  WHATSAPP (+6) 012-302-7525

Read more at @style_extra wiwiwi!


Hehehehe.  Sampai 10 August je tau. Hehe so u got seminggu lagi hihihi.

Cantik kan baju daisy tu? Heee.
Chumil. 
Ok dah qila dah stop hahaha.

Oh ya tadi qila mintak kakak transfer and then dia kata nak belanja oh ya allah thank u so much hihihi alhamdulillah! :DKakak yg belanja birthday hohoho!Semalam dah ah dia belanja makan meatball dkt IKEA.Harini dapat sekewrt pulak wiwiwi

Mood : HOMEWORKS menggunung oi ^^
besok balik CFS dah hmm hmmm nak cuti lagi :(
(sedih sikit) but what cn i do. 
Maybe a lil bit online shopping made me happy? Hiks.

17 comments:

  1. Amboi.....happynya dia.....hiiii

    ReplyDelete
  2. banyak tu beli qilaa. hihi :)

    ReplyDelete
  3. Perghh..nice ah skirt tu. Murah pun murah.

    ReplyDelete
  4. Bila birthday Qila ni?

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaa TT____TT tengah kumpul duit ni.. dahlerr kite ni plusize. lawo kot pakai dress panjang panjang ni.. feel sweet getu.hahaha. lagipun selesa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes alhamdulillah hehehe eleleh takyah Kumpul lah hihi. Takkan lah takde duit hmhmhm hihihi

      Delete
  6. Cantik skirt yang ada tu. Sekarang ni tgh popular dengan skirt. Janji sopan.

    ReplyDelete
  7. untung la ada org sayang...hahaha...aigoo~ duit short dah -____-''

    ReplyDelete
  8. Cantiknyaaaaa skirt & blaus tu. Nakk sangatttt T_T

    ReplyDelete
  9. cantik2 skirt tu qila, baju yg qila pakai tu pun sweet ^^.

    ReplyDelete
  10. Tahniah! Mesti banyak tuu cashout siap boleh nak shopping semua walaupun akhirnya kakak belanja. Untunglahh

    ReplyDelete
  11. Haha.. samalah homework menggunung tinggi.. sudah hampir siap ^^ Cantik skirt tuh :D

    ReplyDelete
  12. cantik !!! waaa syok nya

    ReplyDelete
  13. nampak plus size laju ja akak tekan.. memang sgt cumill dan hrga pon affordable

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!