Friday, August 8, 2014

BookXcess :: Read More For Less

YA ALLAH!
Rasa nak pengsan lah jugak bila sampai BookXcess ni ha.
Ish. Gila betul lah hahahahah. Penat berjalan oi dari LRT Taman Jaya hiks.
Ok first of all, BookXcess ada 2 je dekat MALAYSIA haha which are (Fahrenheit88 & Amcorp Mall)
Tolong google map ye. Qila malas nak letak map dekat sini buat semak and berat blog maaf hehe.

Alhamdulillah sangat dekat ihihihi. I am so happy wiwiwi.

Harga dia sumpah murah!!! Ughhh rasa nak hantuk kepala dekat bucu paling tajam di situ hahaha.
Yelah, kalau sesiapa terrrrtinggal nak pergi Big Bad Wolf buku semua RM6-RM8 tu.
Boleh lah pergi sini dengan harga mcm RM9.90 - RM17.90 Haaaa gitew. Ok lah tu hihik.

Ok qila first time gi dengan Atif, baby Zian && Min!!!

Okay. So new arrival dekat sini is...
BREAKING DAWN
Hahahah. First tu rasa mcm nak gelak pun hado.
Sebab new arrival? Like whaat.
Oh mungkin dia mcm reject sikit so baru sampai hehuhewhew.

Tapi seriously. Reject dia sangat sikit lah. Minor kerosakan haha.
Buku tu tetap cantik ish. Mcm terkelepet atau kotor sikittttt jah.
Pastu haaaaa. 
Ada section bawah RM10 :D
Woohoo!

Ada buku confession of a shopaholic!!!! One of my fav movie oi!!!
Tapi qila malas beli sebab qila tahu qila takkan baca.
Kalau baca pun laju gila sebab dah tengok cerita ekeke.

Ish tapi memang best.
Cuma tulah, buku John Green ke.
Buku yg baru baru bestsellers dekat MPH memang TAKKAN ADA dekat sini.
Dia mcm lambat beberapa bulan kot hewhew.
Buku Divergent pun takde lagi.
Buku Hunger Games ada hihi. Tapi qila dah beli dah trilogy hunger games hmm.
Oh ya dekat BBW harga RM30 kan?
Dekat sini mahal sikit je ok. RM50 saje wiwiwi.
Tapi best ah. Dari CFS IIUM kitorang GIGIH uish naik bas metro tu ha.
Pastu naik LRT pulak 1 station ((Dari LRT UNIVERSITI TO LRT TAMAN JAYA))
Hehuhehu. Pastu cross pulak jalan. 

FINALLY SAMPAI PUN BANGUNAN tu haihhh.
Penat gila. Nasibaik lah sempat gi situ before puasa haritu hihik.
Tapi serious lah. Memang betul betul depan LRT TMN JAYA!!!
Heheheheh. And kalau ada duit lebih rasa mcm nak shopping je dekat situ hiks.
---------

So now qila plan nak gi lagi sekali hehehehehehe.
ya loh, duit raya kan hado. hehe. maybe nak beli buku Jodi Picoult je lah kot heh.
Hmm tapi sebenarnya terliur buku Dork Diaries hihihihi 
tapi malu lah jugak sebab dah besor ada hati nak baca buku budak ekeke.
Eh sukahati lah kan hehuhehuhi.

Hahahaha alhamdulillah qila dah berjaya pergi buat kali ke 2 dengan Kaka!!!
Hehe Atikah, orang sabah ba~ ehehehe. Panggil Kaka je hiks.

Bestnya mashaallah allah je tahu i really feel about it weh.
Sebab dari sini lah BBW sebenarnya haha. Haritu kantoi sebab bagi plastic beg BBW


AND GUESS WHAT!!!!
BOOKXCESS ONLINE IS NOW AVAILABLE!
HAPPY 7TH ANNIVERSARY BOOKXCESS HEHE.

Qila perati je tau Instagram BookXcess hehe. love u lah haha.

Tengah promotion sekarang wiwiwi.
Dari 8th August - 1 September untuk membership in single receipt minimum RM50 :D
Bayangkan. Dah lah murah, boleh dapat discount lagi mashaallah hahahha.
Ilmu murah tuuuuuu tapi superb!



Ok dah qila dah.
Elaun cecepat lah masuk ok. Nak borong buku agi yayyyyy
And bila cuti sem nanti habis lah perap dalam bilik baca buku je hihuhi.


Selamat shopping raya ye semua! Jangan membazir.
Kalau beli benda berfaedah takpe, jangan beli baju pastu tak pakai pakai ye.
Hihihihihi. Beli yg confirm nak & akan pakai!
chaiyukkks.


P/s: Anda terlepas big bad wolf?
Siapa nak order dgn qila pun boleh.
Boleh check dekat http://www.bookxcessonline.com/
and qila cuba cari ye secepat mungkin hehe.
Sebab takut habis atau qila yg busy takleh nak gi sana.
Tapi inshaallah setiap minggu gi sana hehehehehehehheheheehehe
Pastu bayar lah duit postage heheheheh.
Bayar lebih sikit. Penat oi berjalan and bawa buku berat (hahahahahah)
Winkwink!

#best bookshop best bookstore best english novel super cheap super cool murah gila loh mana nak cari buku english novel english here it is ok hihuuhi.

15 comments:

  1. Suka BookXcess juga :D

    ReplyDelete
  2. wahhhh murah2 lorhhh buku dia :D

    ReplyDelete
  3. BBW and this BookXcess are heavens for us bibliophiliacs! Qila dekat UIA PJ kan? Means kita sebelah menyebelah je ohohoho if we have the time we can meet in person riiiiiiiiiiiiiiiiiight eheheheh Fifiey mesti takleh gi BookXcess ni sebab takut elaun KPT habis sebelum habis sem 1 mwahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heck yes fifiey omg I just spent rm100 within a week!!! Hahahahah!!! Yes bcs we are forever bibliobibuli gurls hahahaha

      Delete
  4. Wahh menariklah Qila... salam Syawal.. :) :)

    ReplyDelete
  5. hepy besday aqilah... :)

    ReplyDelete
  6. Waaaa... *muka eksited*.. hmm.. tapi buku borong kat BBW haritu pun tak baca lagi :3

    ReplyDelete
  7. bestnye... xpela tak updated sgt, asal mrh dan dpt buku yg kita nak.. :D

    ReplyDelete
  8. akak pn suka movie confession of a shopaholic!dh byk kali ulang...hehehe...wah..wah..seronok nya..akak dh lama x membaca..kalau divergent movie dia sgt best!i like..

    ReplyDelete
  9. Woahh rajin membaca ni sanggup berjalan jauh untuk beli buku ^^

    ReplyDelete
  10. oooo..bolela pegi sisni pulak..hikhik

    ReplyDelete
  11. Haritu dekat Popular pun ada offer yang rm8, rm10, rm12. Tak semurah ni tapi murah gak lah. So kak Nad borong 5! Hahaha tak memasal je duit ke situ pulakkk

    ReplyDelete
  12. best nye...akk tak pernah pergi lagi tmpt macam ni melainkan pesta buku kat pwtc tu pon sekali..sad life betul kan?hahaha...nnti nak pergi ajak akk :P

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!