Wednesday, July 2, 2014

Wordless Wednesday - Up

If you don’t have this well good luck than 😁 @atypicalhipsta #essentials #life #love #food #water #sleep #tumblr #tumble #lined #up #clock #burger #heart #follow #like #atypicalhipsta #yes #agreed

Nak mcm cerita ni jugak :(
Cerita Up..
Heheehee.
Bawak lari rumah berdua.
And duduk je berdua hee~
takyah dengar apa yg masyarakat kita duk busy body bagai
can't wait to run away from this.
sigh


btw cantik kan balloons ni?
hihi qila rasa mcm best je kalau tengok wedding mat salleh yg ada banyak balooon lah, bubbles lah, asap asap gas sejuk tu ke hee~
。.⋆:*☽~Goddess Bless~☾*:⋆.。

Tumblr | via Tumblr on We Heart It.

i cant wait to have my own house and decorate it how i want and have stuff wherever i want to and put stuff in its place and dance w my love when im lonely and read while my cat sits on my lap and play with me

10 comments:

  1. yeah, keep calm and never give up hope =)) goodluck sayang =)

    ReplyDelete
  2. Best betul citer up tu. Rumah boleh terbang. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Semoga impian menjadi kenyataan Qila...

    ReplyDelete
  4. salam. a'ah...cantik belon tu :)))

    ReplyDelete
  5. KLau qilah nak...mak enon pon lagi lah nak...kikikiki

    ReplyDelete
  6. serius comel gambar belon tengah terbang tu Aqilah :)

    ReplyDelete
  7. keep calm and smile kak! hehehe terbang jauh jauh... pedulikan kata kata oranggg

    ReplyDelete
  8. get coffee, starbucks <333

    ReplyDelete
  9. Owh cite ni memang takleh blah.. haha tengok kat sekolah masa primary dulu.. giler kentang punya sampai naik turun tangga kena buat juga ulang babak escalator dalam rumah tuh xD

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!