Friday, July 25, 2014

Throwback : IBB2014 wiwiwi


Wiwiwi☺!!!! First of all a big round of applause and thanks to Kak Sally & Kak Aj wiwiwi.
Sebab post pasal IBB ni dekat whasap hiks. Main submit je nama hihuhihuhihu.
Ingat tak dapat alhamdulillah dapat gak gi wiwiwi!






Malu ah gi sana TT_TT
Too many famous ppl hm. +Heartbreaking sikit bila kak SALLY TU DATANG LAMBAT HUH!!!
Nasibaik tu kak Sally. Omg kalau Kak lain memang -_____-
Hahahahahahh! ((mohon kak sally sentap so belanja lah qila pape eh)) hihuhihuhihuu.

Ok and last but not least thanks to Nazmin Emani oiii teman jugak hahahhaah.
Kalau tak mahu pengsan nak gi Saloma Bistro tu sensorang uiish.
Bila sampai tu oii panas gila weh ( yelah mana tak panas dah jalan dari klcc tu huh)

Heheheh pastu ternampak Bro Framestone omg omg!
Pastu ternampak kak Nadia Johari omg omg! Hahahahaha.


Hiks.
Oh ya qila dapat meja 22 uw uw. 
Omg semeja dengan Mawardi Yunus && Kakcik Seroja woot woot!!
Yang lain qila tak sempat nak tanya malu ah hiks. So biar je lah hahahahah.

Finally jumpa pun kak Aj woot woot!! And sumpah lawak Uncle Khir Khalid duk lalu sini lalu sana hahahahaha. Sempat HI UNCLE KHIR!!! :D HEHEHEHEHE
PIWITTTTTT SWEET JE UNCLE DGN YO WIFEY WIWITTT HIHIHIHIHI
Pastu dah lepas berbuka tu zzzzzzzzzzzzzzz im rushing to go back to CFS sebab nanti mak guard pak guard yg makin melampau tu huh!!! (later ill talk about the guardians of CFS IIUM tu huh!!)

Thank u again kak kak Aj & pakwe (dua dua chumil gila) hantar balik dekat klcc hihi.
Thank u kak Sally!!! Lupa nak group hugs!
Asyik asyik gambar dgn orang sama je kan zzzzz hahahahahaha.
Betul lah yg kak Sally cakap dalam Entry dia tu hihi. Kak Sally  & kak Aj je yg qila pernah jumpa before ni and partner in crime heeeeeeee~

Eh lupa nak selit hehehehehh. Qila ada nampak kak Uzu EmasPutih tapi sayang betul lah sobs!!
I am speechless at that time so yeah hah. ok lah sorry cerita ni quite tunggang terbalik haihhhh.











What a life. Sigh.
















LAST BUT NOT LEAST TQ AL-ANSAR HEALTH SDN BHD &&& DENAIHATI NETWORK WOOT WOOT!!!!
Air walid madu tu sedap sangat alhamdulillah!

Ok camat hari raya!!!
Camat berpuace ye hiks.

11 comments:

  1. meriah... qila sangat omeyyyyyy.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Wahh... mmg hapenning kan Qila. Syukur jugak dpt bertemu Qila ari tu hehee... Harap2 dpt berkumpul lagi mcm ni di waktu yg lain nnti..
    Kesempatan ni nk ucap juga, Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir & batin ye... bulan puasa ni kurang brblogging, masa pun mcm cepat je berlalu.. sedar2 dah nk raya dah... :D

    ReplyDelete
  3. Gila best. Untung duk dekat bandar ni yer :)
    Btw, Qila nampakkk tomei disitu :D

    ReplyDelete
  4. Meriah sangat ni. Qila comel gila :D

    ReplyDelete
  5. bestbest.... ceria je muka semua org... hahaha

    ReplyDelete
  6. waaa..bapak best..untung ler Cik Qila... :DD

    ReplyDelete
  7. amboi meriahnya gatering bsama bloggers..
    selamat hari raya qila

    ReplyDelete
  8. Qila takpayah nak comel sgt la ehhh <333

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!