Tuesday, July 15, 2014

The Fault In Our Stars :(

NAK TENGOK PLEASE.HIKS.


Storyline 
Hazel and Gus are two extraordinary teenagers who share an acerbic wit, a disdain for the conventional, and a love that sweeps them - and us - on an unforgettable journey. Their relationship is all the more miraculous, given that they met and fell in love at a cancer support group. THE FAULT IN OUR STARS, based upon the number-one bestselling novel by John Green, explores the funny, thrilling and tragic business of being alive and in love.(C) Fox 

Director 
Josh Boone 

Casts 
Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe, Nat Wolff, Laura Dern 

Genre
Drama , Art House & International

Cut the crap!!!!
Ughhh nak gi tengok cerita ni sesangat TT_TT

Disebabkan Qila dah cuti dari Jumaat lepas sampai harini (Selasa) hihihihi
so this week takkan nak balik rumah lagi wiwiwi.
So kalau tak dapat gi ifthor bersama blogger terpaksa lah gi tengok cerita atas ni ha wiwiwi!!!!

Aish menangis nangis tengok trailer dia hahaahahah! Alhamdulillah tak baca lagi buku nya hiks.
Nak gi tengok dengan kakak tapi dia takde respon so yeah

FOREVER ALONE TIME MUEEHEHEHEHHEHEH.

Gi tengok dekat Mid Valley wiwiwi xD
Kalau dapat free tickets dari KLIPS pun sedap gak hihuhihuhiuh.

Dear KLIPS tolong lah bagi qila free tickets ye hehuhehu :D

MOHON SEMUA CLICK KLIPS NI HA SO THAT QILA DAPAT FREE TICKETS HAHAHAH (CLICK)

Okay nanti tak sabar nya cuti raya nak siapkan semua assignments make sure no homeworks at all and BLOGWALKING WIWIWI!

Promise akan jejak semua balik hikhik.

Oh ya, tengok lah kawan gila qila posing sebijik gambar atas hahahahhah!!!!

Photographer : Aqileh
hahahahahah!!!
Malu tahu tak malu?
Dah lah rumput tu tak stabil. Membukit hahahaha.
Pastu brothers sisters lalu pandang mcm apa je hihuhihu.
Yang takleh belah pakai earphone tu ha hahahahha.

tapi best lah dapat kawan lawak cemni ihiks.



YOU GUYS RAWK LAH NAZMIN EMANI ZARITH ZIAN ELL && SYARIFAH LIYANA!!!!
Thank u for being there and alhamdulillah. We are officially classmates woot woot!

>>KLIPS<<

19 comments:

  1. OMG!!! Nak baca novel dia.....

    ReplyDelete
  2. waaaa... stdy smart qilaaa... hihihi.. :)

    ReplyDelete
  3. bahahahaa. .gambar xblh blah. .lawak2. .btw nice la. .:D

    ReplyDelete
  4. ouchh. cita ni mcm tacing jeee. Cita orang nk mati. Hehe. Akak tengok trailer masa tengok Transformers.

    ReplyDelete
  5. waaa pergi tengok movie sorang2 ? kalao sis rasa tak berani la kena beteman jugak . kalao g sorang2 rsa semua org pndg sis . padahal tak pon sendiri rasa . hehehe . . nanti review la kat sini cite tu ek . sis keja bz nak pergi tgk pon xsempat . . wawawa ~

    ReplyDelete
  6. eh..eh...ayat forever alone sangat oii..hahahaha...kalau qila ajak last week...dia belum released kan..? motif?

    ReplyDelete
  7. sorang je budak lelaki???Yang gambar kedua tu mcm mna story line dia eh??hihihih

    ReplyDelete
  8. macam nak tengok jugakkkkkkk heeeee :D

    p.s dove 3x utk keyyyy :*

    ReplyDelete
  9. Sporting habis kawan-kawan Qila ni :D

    ReplyDelete
  10. hahahahahahaha... LOL!
    cecomelll aje korang nih.
    rindu qila and rindu blogging!
    oh, ku akui telah terlalu lama mengabaikan blog itu.
    hehehehehe... :*

    ReplyDelete
  11. wah..mcm nak tgk jugak...huhu..ade ke masa tah

    ReplyDelete
  12. nak gak tengok the fault in our star :(

    ReplyDelete
  13. hahha..kemain lg gmbr pakai earfon! huhu..hepi tgk qila hepi kat sane :)

    ReplyDelete
  14. mmg best dpt kwn yg satu kepala.. :D

    ReplyDelete
  15. selamat mendapat tiket free.. hehe


    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  16. xtengok lg movie nie.. shailene comel. huhu.

    ReplyDelete
  17. Teringin sesgt nak tengok cerita ni tp sampai sekarang tak kesampaian aduh sedihnyaaa! Qilaaa style lah amik gambar. Sebijik!

    ReplyDelete
  18. cantik gambar tu..pandai posing and editing :)

    ReplyDelete
  19. Hohoho dari awal bulan Jun sebelum movie keluar dah kata nak tengok sampai sekarang tak tengok-tengok T_T

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!