Monday, July 14, 2014

Packing Goodies untuk CNBLUE wuwuwu!

Wiwiwi :D Best gila woot woot hahahaha. Takde lah best sangat sebenarnya but dapat jumpa kak Sally, lagi. Happy lah jugak kan zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Hehehehhehehe.

Lawak jugak sebab kerja packing goodies tu melampau senang hehe.
Sakit pinggang je sebab kerja duduk je lah kan hehehehe.

Tapi lawak lah tengok Aunty and semua #BOICE wiwiwi. And it's my first time to Korea Plaza yay!!!!
Mesti best gila gi konsert tu nanti heee~
4000 uish gila ah. Nak gi konsert jugak but.... i have no fav artist hm so nanti kang gi concert nganga je kang hewhew.

Lepas pukul 3 tu terus gi KLCC solat and and and!!!!!
OPTIMUS PRIME ILYSM HIHIHIHIHI.
Semua mcm suka BumbleBee (ugh Bee mmg super cute tapi Optimus lagi macho(( i guess so....))) hihihihi.

Pastu gi tengok Transformers (lagi) hahahahah.
Dah 2 kali tengok Transformers alhamdulillah tak boring lagi wiwiwi best lah. And Mark Wahlberg hero pakcik tua yg memang encem macho aish.



And berbuka dekat Secret Recipe yayy.
Dapat rasa Tomyam Kung pun jadi lah hiks.

And finally balik rumah 9.30 malam hahahahaha melampau gila lewat.
Takut jugak sebab LRT dah hampir kosong omg!!!!

Pastu abah pulak nak berak PULAK DAHHH!!!!!!
CEPAT AH AMBIK KAKNGAH DEKAT SINI WOIIII HAHAHAHAHHA.

Balik balik je Pip jerit "YOU'RE GROUNDDDDDDED!!!!!!!!!!!!!!!"

Pastu gelak gelak ihihiiks. Nasibaik beli cake and rasuah je lah dia hahahahahaha.
Umi pun she's just glad i'm finally home safely! Hehehe.

Nak gi tengok The Fault In Our Stars. Pls lah tak banyak homeworks next week T_T

13 comments:

  1. nak kata tak best la ni ek? hahahaha....

    ReplyDelete
  2. looks like you've a great day yaaa sayang..heeee :D
    untung dpt jumpa kak sally...akk ni plan2 xdpt lg jumpa sb busy nau ahahahah T_T

    klik3 tabung nuffnang keyyyy :)

    ReplyDelete
  3. Wahh meriah... seronok.. :)

    ReplyDelete
  4. Seronoknya hari Qila yang ni :D

    ReplyDelete
  5. TFIOS. teringin nak tengok.

    ReplyDelete
  6. hahaha.btw bestnyaa tomnyam tuuu

    ReplyDelete
  7. bulan2 puasa ni sedap plak tgk mknan yang qilah post . .
    sis pon suka trnsformers tapi mang suka bumble bee comey je dye . hehe :p

    ReplyDelete
  8. amboi kak qila. kuat na jalan2 :p

    ReplyDelete
  9. Best tak transformers baru tuh? Ana tak sempat nak tengok. Bz ngat. Heheh

    ReplyDelete
  10. kak nini tengok online je,hehe

    ReplyDelete
  11. The Fault In Our Stars.. janganlah ingatkan.. huhuhu.. sedih T_T hahaha..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!