Saturday, July 12, 2014

I am still into you~

NAK GIIIII HIHIHIHI. HARAP DAPAT GI LAH NEXT WEEK WUWUWU.

Lama gila nak post post ni hihihihi.
Tak tahu nak letak title apa ish.
Gambar banyak gila omggggggg since sebulan masuk IIUM ni wiwiwi.

Alhamdulillah best lah juga hehehehheehe.
Kalau part homesick tu jelah sedih nya.
But alhamdulillah yayyyy.

Qila dah reti kelik guna LRT je hihuhihuhihuuuuu.
Sangat lah senang. Just mintak umi/abah ambik kan dekat LRT TMN MELATI TU JE OMGGGG.




oh ya i am not entirely back on blogging sebab sangat busy.
Tooo many things to read bila belajar RKA ((REVEAL KNOWLEDGE))

Mashaallah TT_TT dia tak susah.
Just have to READ. REREAD. READ AGAIN. Susah tang nak paham tu ha.
Uish. Ada orang cakap dia mcm Tasawwur Islam but in English and bahasa dia pergh tinggi woo.
Bahasa Al-Quran :D



Tapi tu jelah yg qila stress. Presentation banyak gila.
Alhamdulilllah Quiz ICT dah habis (untuk first round. Ada lagi 3 round Quiz TT__TT) hahahah!

Oh ya, Long Sem (4 bulan) ni qila just belajar 4 subjects sahaja hehuhehu.

English
Arab
ICT
RKA!!!

Sedih lah jugak tak exempted exam Arab dgn English T_T
English LEVEL 5, Arab LEVEL 1 hahahah.
Penat oh nak hafal new vocabs untuk Arab hiks.

So harap sangat exempted both exam nanti boleh belajar core course wiwiwi!!!!
Harap sangat lah duduk situ Setahun Setengah je pls lah ya allah hihi. Taknak lama lama nak cepat dekat gombak ekeke

So yeah.

Fighting!
Sedih lah tengok video yg semorang post pasal ni sigh.

Israel tahu dia akan kalah, tu yg dia hentam Gaza selagi yg boleh...... :(

13 comments:

  1. belajar memang penat qila :)

    ReplyDelete
  2. woah belajar bahasa arab :D mesti akak busy je manjang. huhu

    ReplyDelete
  3. setelah lama qila menyepi.hehe.good luck,jangan stress sangat :D

    ReplyDelete
  4. Belajar dekat university/matriks/asasi memang busy, Qila :)

    ReplyDelete
  5. Siannye.. Goodluck eh qilah. Takmo stress2. Nanti susah nak hadam ilmu. Hehehe :D

    ReplyDelete
  6. salam. adat la tu bila penat belajar dear..hehe teruskan berusaha ya :))

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya dear..wah..bestnya..yaya tak ley la nak g sbb dah balik kmpg kan..

    ReplyDelete
  8. banyaknya benda dalam satu entry oii adik! hahaha...nway, best of luck baby sis! :P

    ReplyDelete
  9. xpe qila..demi masa depan..hehe..take care..
    miss u so much! kim salam la ye kt geng2 yg pg iftar tu. :')

    ReplyDelete
  10. yyup... arab memang agak susah kan... huhuhu

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan Qila.. bulan puasa ni bnyk sikit kekangan berblogging.. masa terasa laju jer... :D

    ReplyDelete
  12. study smart eh qila,
    thanks share tips study tu :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!