Sunday, June 8, 2014

Tulah, tak cakap inshaallah.

Hahahahaha ok ni qila tak tahu lah cerita lawak ke cerita sedih terharu kepe.
Tapi deeply in my heart.
Qila rasa mcm nak nangis tau T_T


Hahahahaha.
Ok minggu lepas. First day qila masuk UIA kan 7/6

8/6 ada lagi tau bebudak nak sign up dkt CFS IIUM ni ha.
hehe. So mmg kitorang yg dah daftar 7/6 free lah on 8/6 heee.

So abah semangat culik qila bawa balik rumah and got super excited hahahahah!!!

Dia lupa nak cakap inshaallah.

Dia semangat bercerita dengan Uncle Roslae hehe.
Alah setengah jam je lah nak ambik you kakngah.
Sekejap je.

POP POM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MELETOPS!!!


Hehe
Bunyi mcm something. Mcm batu hentak kuat jugak lah dekat tyre.
Ekeke.

Pastu bila Uncle Lae buka tingkap.........
Yeap. Tayar pancit meletops.

Haih rasa mcm bersalah je pulak sebab balik rumah.
Ada kah ini petunjuk tak patut balik rumah even sekejap? Ekeke.


Rupa rupanya abah sangat redha.
Dia sangat cool tau hehe.


Alhamdulillah Abg Amal dekat rumah time ni hehe. Terus whasap Pip Umi semuah hahahahaah.
Kitorang anggap ni semua ketentuan Allah.

Lain kali kena cakap dengan izin Allah hihi.
Jgn melangkau kuasa Allah heheeeee.
Inshaallah dari  CFS IIUM PJ ke rumah 30 MINUTES only heeee.

Kang Allah dah show :p
aiyok tak taiyok hihiihi.

Ikut hati nak je keluar mintak tolong org yg lalu dkt high way masa tu hee~
yelah, bila tengok perempuan mesti orang ramai kesian kan hiks.

Tapi abah tak kasi keluar kereta sebab panas T_T
Abah ni pelik betul. Sun burn sikit pun nok maroh aish.
So tunggu je lah hee~

Sampai Abang Amal sampai hehe.
Btw Uncle Roslae sangat comel.
Dia duduk Australia ehem ehem.

"Aqilah sayang, remember. Uncle ada 2 orang anak lelaki"

Hahahahhahahahahaha! OK UNCLE OK HAHAHHAHA.
Nasibaik uncle comel heeee. Hencem siot anak Uncle wakaka.

Best jugak kalau dapat australian boyz eh eh hikhok ok assalamualaikum.
Pape pun ingat, jgn lupa Allah hihihihihi.

Dalam dunia ni everything happens with a reason and dengan izin Allah.
INSHAALLAH :D hihi

15 comments:

  1. eis2..tulah..gtal nk balik..haha!
    p/s: mood: jeles..

    ReplyDelete
  2. amboi dia.. gatai ..haha :P

    ReplyDelete
  3. Tayar meletop...huii...x leh byg...sib baik xde pape

    ReplyDelete
  4. Hehehehe Always In shaa Allah ^^

    ReplyDelete
  5. whoa australian .
    high taste ni.

    ReplyDelete
  6. Aww.. alamak alamak nasi lemak.. tayar pancit ada bunyi ehh? :0

    ReplyDelete
  7. wahahahahaha. siapakah abang amal dalam cerita ini?

    ReplyDelete
  8. Erkk.. Tayar meletop? Mujur tak pape kan. Ehem..habaq mai satu. Miahahaha

    ReplyDelete
  9. perhhh untung gila dia. dah ada calon mehh.hahaha missing u gilaa2 ~~ huaaa

    ReplyDelete
  10. Aigooo jangan gatal ye. Oh anak uncle ada 2 eh. Bak kasi akak satu. Ekekekeke. :P

    ReplyDelete
  11. Nasib baiklah tiada apa yg lebih buruk berlaku kan Qila... alhamdulillah..

    ReplyDelete
  12. sabar qilah..ada hikmah tu :P

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!