Saturday, June 14, 2014

Taaruf Week in CFS IIUM!

Hi hi hi ☺!
So finally the Taaruf Week is over. ((orientasi week))
Ekeke.

Sangat best and sangat penat!!! Hahahahha, memang bussuk gila lah minggu ni. Minggu bussuk sebab qila tak sempat nak mandi petang ekeke. Mandi lah tengah malam buta tu dengan Kaka hihi.

Oh ya, lupa nak introduce my roommates! Hehe. Ada Kedah, Sabah & Ganu hehe. Qila kelate xD Hiks. So memang cukup lah East West Peninsular Malaysia hahahahah!

Diorang just fine. Cuma hehe. Nanti jelah qila cerita dalam Entry yg takde kena mengena hewhew.


So qila sangat happy-go-lucky dekat situ. Lagi lagi bila Submission Form. Awwh terjumpa brother sangat comel hahahahhaha! Aaaaa comel gila rasa nak pengsan. Yelah, seminggu dah tak jumpa brother hahhahhahhaahah. Ish astaghfirullahal'azim ish ish *pang kang*


Maka berakhir lah taaruf week qila hehe. Hiks. So ikut kan hati memang nak balik malam last day taaruf week ni ha. Tetiba announcement last minute kata takleh balik n i'm like what the heyy. Apa ni apa ni jgn la tipu :(

Tapi betul jugak, kesian abah nak kena ambik malam hihi. So pagi tadi qila call abah. PICK ME UP RITE NOW DADDY HAHHAHAHA

Pastu lupa mandi hahahahaha! Dalam half an hour tu lah qila pack baju kotor bagai hewhew.

And mandi secepat mungkin sebab excited gila ni oi balik rumah boleh tidor boleh makan ((for free)) and minum air sebanyak yg mungkin and what i miss the most is ::::


MY BLOG!!! N OFCS!!! MY TELEY~~~
HEHEHEHEHEHE HI TV!!!

Pastu balik rumah qila tidor kroh kroh.
Bangun tidor je terus gi kedai makan dkt depan and sambut birthday Pip!
My bffl, my sister, my enemy, my partner in crime, my everythiing lah :D Hehe

And guess what!!! Kakak balik heheeheh.
Setelah 2 bulan dia tak balik rumah hmm..
Kesian kakak..... Kereta dia hilang..........


Hmm. Ok i am super duper happy dengan CFS IIUM ( Centre for Foundation Studies International Islamic University Malaysia ) hikhik.
Sangat okay lah hehe.

Ahad ni seniors start daftar mahallah hihi.
Can not wait any longer.

Sedih lah juga..... Bila amy, kawan se Gombak qila pindah ke UIA gombak sbb course Econs semua duduk sini ha. Dekat dgn rumah qila. Hmm menyesal jugak ambik English ni. I wish i can ambik Econs but.. Sigh. Takpe, fighting qila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 comments:

  1. haha..brother comey!!! aip2..

    ReplyDelete
  2. at last dapat jugak balik kann :)

    ReplyDelete
  3. ewah..ewahh..seronok boleh balik..dekat je mmg untung la..weekend je boleh balik..hahaha..
    eh..eh..happy bday pip!siap cuci mata kau qila tgk brother comel..hikhik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhee mmg untung alhamdulillah kak niesa hikhik setengah jam je inshaallah hee~
      hihihi cuci mata sbb dah lama tak tengok lelaki ni hm hm hihihihik

      Delete
  4. Waahh .. Happy sgguh eh ddk sana ? Study elok elok eh .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi happy lah jugak bila it's over hehe inshaallah :D <3

      Delete
  5. take care yaaa kak qila, hehehe

    ReplyDelete
  6. Comelnyaaaaaa stoking tuuuu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak?!?!?! SERINGGIT (RM1) je dekat Giant sini Kak Farah!! <3
      hehehehehehheheheheehhe <333

      Delete
  7. meh nak ambik qila kat rumah dengan syarat belanja tgk wayang. nanti sy belanja egg tart satu. :P

    ReplyDelete
  8. Wahhhhhh nampak seronokkkkkkk. rasa macam nak gi belajar nanti boleh masuk u hikkkhikkk

    ReplyDelete
  9. wahh seronok betul adik dah dapat sambung belajar..
    hope adik enjoy dengan apa yg adik belajar nanti dekat sana,,
    alhamdulillah dpt tmpt study yg bgs..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, I just saw you in 'Blogger Remaja' column in Berita Harian Skor SPM...You are awesome~! May Allah bless you in your life...

    ReplyDelete
  11. aktiviti kat sana serupa dengan aktiviti sekolah yus dulu.
    sekarang yus masuk dekat kolej tak ada pun cenggitu.
    kawan yus ada ramai dekat uia tuu.... T^T

    ReplyDelete
  12. Macam seronok jer..cepat2lah akak dapat tawaran blajar..

    ReplyDelete
  13. Seronok la belajar. Teringat pulak dulu2 mase time zmn belajar. Rindunye kenangan. Hik hok!

    ReplyDelete
  14. wahhh..bebas lah pasni hehee

    ReplyDelete
  15. Semoga Qila terus sukses... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  16. wahhhh bestnya posing... ahahhaha yup2 now you see me memang best gila kan... hahaha

    ReplyDelete
  17. Rindu pulak minggu orientasi dulu! Sangat penat tapi seronok. Untunglah dapat balik rumah! Arol dulu lepas sebulan lebih baru dapat balik rumah. :D

    ReplyDelete
  18. amboi.. hepinye dia dpt kwn2 baru yer.. study leklok qila...

    ReplyDelete
  19. seronoknyaaa qila kat sanaaaaaa omg nak jugak masuk asrama semua.
    pssttt cantik stokins :p

    ReplyDelete
  20. Seronok dapat kawan-kawan baru kan? Teringat zaman muda-muda kacak dulu .... hoho ...

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!